Last news in Fakti

19 Юни, 2024 13:15 1 218 1

Джо Алуин за пръв път проговори за тежката си раздяла с Тейлър Суифт

  • джо алуин-
  • тейлър суифт-
  • раздяла-
  • труден период-
  • обществено внимание

Връзката на Суифт и Алуин започна през 2016 г. и се разделиха през април 2023 г

Джо Алуин за пръв път проговори за тежката си раздяла с Тейлър Суифт - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джо Алуин за пръв път говори публично за края на дългогодишната си връзка с Тейлър Суифт.

В ново интервю за Sunday Times, Алуин каза, че разбира “любопитството на хората” за живота му, но се надява, че “всеки може да съчувства и да разбере трудностите, които идват с края на една дълга, любяща, напълно отдадена връзка от повече от шест години и половина.”

"Раздялата е нещо трудно за управляване.", добави той .

Алуин призна още, че е бил доста потиснат заради „необичайната“ шумотевица около раздялата им с Тейлър, добавяйки: „Този обществен интерес на външния свят за нещо толкова лично може наистина да натежи“.

„Така че преживях нещо много реално, внезапно хвърлено в много нереално пространство: таблоиди, социални медии, преса, където след това се разчленява, спекулира се, изважда се от форма до неузнаваемост“, продължи той.

Връзката на Суифт и Аулин започна през 2016 г. и се разделиха през април 2023 г. Сега певицата се среща с атлета Травис Келс .

През април Суифт издаде албума “The Tortured Poets Department”, който включва редица песни, за които слушателите подозират, че споменават връзката ѝ с Алуин.

Актьорът не каза дали е слушал албума, но каза: “Винаги ще има празнина между това, което се знае и това, което се казва. Примирих се с това.”

Малко повече от година след раздялата им, Алуин е намерил мир.

"Чувствам се щастлив, че съм на наистина страхотно място в живота си, професионално и лично”, каза актьорът и добави- “Чувствам се наистина добре.

Източник: edition.cnn.com


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    5 0 Отговор
    Алуин,а не Аулин.Аулинът е лекарство в 100 mg. гранули за перорална суспензия.