Last news in Fakti

27 Юни, 2024 16:32 3 340 10

Психолог обясни рязката промяна във вида на съпругата на Кание Уест

  • кание уест-
  • бианка ченсори-
  • промяна-
  • прическа-
  • коса-
  • външен вид

Специалист обясни как Бианка Ченсори вижда себе си и как иска да се изрази чрез стила си

Психологът Беки Спелман обясни рязката промяна в имиджа на съпругата на рапъра Кание Уест, дизайнерката Бианка Ченсори.

Експертът обърна внимание на неотдавнашната поява на жената на рапъра на Седмицата на мъжката мода в Париж. Тогава знаменитостта беше забелязана с полупрозрачно боди и розова къдрава коса. Според Спелман по този начин Цензура е искала да покаже, че има нов живот в брака си с Уест. Спелман обясни, че промяната в цвета на косата показва нуждата от себеизразяване, предава The Sun.

"За Ченсори тази трансформация може да е начин да отдели личността си от партньора си и неговото влияние. Освен това актуализираният ѝ имидж подсказва за бунтарство и желание да оспори общоприетите норми за красота", отбеляза Спелман.

В същото време психоложката предполага, че Ченсори е разсъждавала върху факта, че публиката намира стила ѝ за предвидим. Вследствие на това тя е решила да направи някои промени във външния си вид.

"Тази гъвкавост ѝ помага да поддържа обществения интерес и я отличава като моден хамелеон. Като цяло къдравата розова перука позволява на Бианка може би да се откъсне от минали образи или асоциации.", заключи психологът. "Всъщност това е една от най-популярните перуки в света", добавя тя.

Преди време беше съобщено, че папараци са заснели Бианка Ченсори в нетипичен вид. Уличните фотографи са заснели съпругата на Кание Уест на летище Нарита, Япония, облечена в бял торбест костюм, който я покриваше от глава до пети.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    25 2 Отговор
    Мъжът и е пропадляк , но баща и трябва да вземе едно дърво и да я вкара в правия път !
  • 2 Роко Сифреди

    32 1 Отговор
    Аз понеже не съм психолог ще го кажа по-просто. Ми тя иска да се показва гола.
    По-тежък е случаят с мъжа й. Защото шведът иска да таковат жена му, а той да гледа.

    Коментиран от #7

  • 3 Бианка Ченсори вижда себе си

    4 2 Отговор
    black owned с яко либидо
  • 4 д-р Хаус

    18 0 Отговор
    Ако е един мъж се пусне в подобен почти гол вид веднага ще бъде повикана полиция и със сигурност ще бъде арестуван и съден за непристойно поведение или нещо такова. На тая ми е интересно как така и се разминава? Верно, то светът привикна жените да си показват почти всичко, но тая надминава даже и това на което сме свикнали
  • 5 Калпазанин

    11 2 Отговор
    Психолозите жорналисти тука всеки ден ни го обясняват, и няма нищо за обяснение. След като дръпнеш като зеления две три магистрали или некой ти даде като си на градус некво ново апче и ставаш където си искаш, дори да си най грозния или грозната си въобравзяваш че по красива от теб/е няма. Та затова са и психолозите и жорналистите и прираста на глупаците, та неслучайно и самоубийствата се увеличават под тяхно въздействие. Простотията не се лекува
  • 6 Живота е кратък

    1 4 Отговор
    Изкуството вечно
    Всеки иска да остави следа от живота си след себе си
    Боди арт Фото арт дрехи арт деца арт
  • 7 Лорд Минчу

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Роко Сифреди":

    Точно! Няма какво да се добави!
    Това е реклама на новия им бизнес "филми за възрастни"!
    Бих добавил е това е готвачка да ти сипе мляко да ти остане, а не като оная Божана не знам ква си със смешните млекоцентралки🤣
  • 8 Васил

    9 6 Отговор
    Квото да разправят изглежда доста добре.
  • 9 на кончита вурста

    17 1 Отговор
    Точно така трябва да изглеждат истинските гърди.
  • 10 ха, ха

    10 0 Отговор
    Няма нужда психоложка да гадае и предполага какво е състоянието на господЖата Ченсори.Очеизвадно е,че и на Кание и на жена му им хлопат дъските но нали са богати никой не смее да каже-Царят е гол.