Last news in Fakti

28 Юни, 2024 12:19 2 449 9

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да не се жени за Дженифър Лопес

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • брак-
  • раздяла-
  • предупреждение

Той се страхува, че Афлек отново ще посегне към алкохола

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да не се жени за Дженифър Лопес - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Слуховете около брака на Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават да се събират над тях като гигантски буреносни облаци. Трудният брак на двойката може скоро да приключи, като бракоразводните процедури стават все по-вероятни само две години след като сключиха брак на сватбена церемония в Лас Вегас.

Афлек и Лопес все още не са официално разделени, но двамата живеят отделно на фона на продължаващите спекулации за бъдещето на техния бурен брак. Съобщава се, че един от най-близките приятели на Афлек - Мат Деймън го е предупредил, че повторната връзка с Лопес ще създаде повече проблеми, отколкото ще реши – и с течение на времето изглежда, че може да се окаже прав.

Мат Деймън е един от най-добрите приятели на Афлек в продължение на десетилетия, а Афлек разчита на неговата подкрепа, докато бракът му с Лопес се разпада. Нов доклад от Daily Mail хвърля повече светлина върху усилията на Деймън да убеди Афлек, че бракът с Лопес през 2022 г. не е добра идея.

Според вътрешен човек, който говори анонимно, Деймън се е "опитал да предупреди" Афлек, че "това може да се случи" ако се събере отново с Лопес.

„Мат беше там, за да помогне на Бен да се събере след първата им раздяла и той почувства, че това ще се случи отново,“ каза източникът.

Деймън, който е женен за съпругата си Лусиана Барозу от 18 години, се опасява, че Афлек отново ще посегне към алкохола и оттогава го съветва да се съсредоточи върху работата – която включва Artists Equity, независимата продуцентска компания, която двамата основават през 2022 г. .

Съобщава се, че Афлек смята Деймън за свой „единствен истински приятел," и не изглежда, че решението на Афлек да се ожени за Джей Ло (въпреки че е бил посъветван да не го прави) изобщо е нарушило връзката му с Деймън. Въпреки това, само времето ще покаже дали Афлек може да се изправи на крака на фона на продължаващите слухове за провален втори брак.

Източник: www.marca.com


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То и Ристьо каза същото

    7 3 Отговор
    На Бойко, преди Заварката със Шиши
  • 2 Цъцъ

    8 0 Отговор
    Приятелите са затова, но кой ти слуша, цъцъ!

    Коментиран от #7

  • 3 Абе Бенчо

    11 6 Отговор
    То си има правило - никога не се връщай при бивше гадже!
  • 4 Смях в залата

    2 0 Отговор
    Нов доклад от Daily Mail

    Направо ДОКЛАД !!!

    Коментиран от #8

  • 5 Странно!

    4 1 Отговор
    Чудя им се защо се женят на дърти години, после проблеми, разводи, делби, продажби на имоти, скандали, стрес ... не си живеят безпроблемно, без да се съобразянат с друг, да се срещат с който си искат, да си правят каквото си искат, да се нослаждават на Свбодата си...

    Коментиран от #9

  • 6 Хубава жена

    4 0 Отговор
    Понякога и уж верните ви приятели провалят брака ви, връзката ви или отношенията ви с любимия мъж още в зародиш като се месят и раздават услужливи съвети.
    Любовта или е истинска между двама, или никога не е било любов! ;)
  • 7 Банкянскyтy гyвeдy Ипоний

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цъцъ":

    Като не те слуша му меташ един кьотек и почва да слуша.. Това са приятелите..
  • 8 Доктора по джуркането на молекули

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Смях в залата":

    Ти мани това ама той е "Според вътрешен човек, който говори анонимно" Малииииииииииииииии ти да видиш
  • 9 Маските са, за да не захапете кренвирша

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Странно!":

    Казват му любов ама ти откъде да ги знаеш тия неща? На прайда за друга любов иде реч