Last news in Fakti

26 Юни, 2024 13:29 1 583 3

Били Рей Сайръс твърди, че е бил физически, емоционално и вербално малтретиран от младата си съпруга

  • били рей сайръс-
  • майли сайръс-
  • баща-
  • развод-
  • млада съпруга-
  • скандал-
  • брак

Бащата на Майли Сайръс подаде молба за развод само 7 месеца след сватбата, защото е бил подведен и измамен от младата кънтри певица

Били Рей Сайръс твърди, че е бил физически, емоционално и вербално малтретиран от младата си съпруга - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Били Рей Сайръс твърди, че е бил малтретиран от съпругата си Файърроуз, от която наскоро поиска развод. Те бяха женени едва седем месеца, а връзката сериозно повлия на отношенията на кънтри звездата с останалата част от семейството му, включително и дъщеря му Майли.

В нови съдебни документи, подадени в Тенеси от понеделник, 24 юни, 62-годишният изпълнител на хита "Achy Breaky Heart" твърди, че е бил физически, вербално и емоционално малтретиран от бившата си и отрича "умопомрачителните" твърдения, че той е насилвал нея.

"Макар ищецът да признава, че със сигурност е повишил тон, бил е разочарован и ядосан на ответницата през май 2024 г., в действителност ищецът е този, който е бил малтретиран," се казва в документа. "Не само вербално и емоционално от ответницата, но и ФИЗИЧЕСКИ малтретиран от ответницата."

Били Рей Сайръс отрича обвиненията на австралийската певица в насилие, отправени към него, включително бележка, която тя уж му е оставила след напускането на предбрачното им жилище, която е предоставена като доказателство и в която се казва "Много съжалявам" и "Моля, дай ми шанс да поправя това. Мога да обясня всичко, но имам нужда да си на моя страна."

В отговора си на жалбата на Файърроуз твърди, че след като той разговарял с бившата си жена за объркването около фамилното ѝ име (Тиш Сайръс) - нещо, което той никога не бил чувал преди, тя заплашила да сложи край на кариерата му, ако се опита да се разведе с нея, като заяви пред обществеността, че е поискал раздяла, защото се нуждаела от двойна мастектомия.

Сайръс твърди също, че Файърроуз е знаела за това, че е носителка на мутацията на гена BRCA1, което означава, че има повишена вероятност да развие рак на гърдата, от четири години, но той не е бил уведомен за това до сключването на брака им.

Неназован представител на Файърроуз казва, че единствените хора, които подкрепят "лъжливите твърдения" на Сайръс, са "на неговата заплата, чиято достоверност е съмнителна." Те допълват, че "дързостта да се поставя под въпрос решението на BRCA-позитивна жена да се подложи на превантивна операция" показва "жестоката манипулация", на която е била подложена 36-годишната жена.

В документите, подадени на 14 юли, Файърроуз твърди, че отчужденият ѝ съпруг е подал молба за развод през май, само един ден преди момента, в който тя е трябвало да се подложи на превантивна двойна мастектомия.

Според жалбата Файърроуз е диагностицирана като носител на мутацията на гена BRCA1 в началото на 2020 г., а лекарите ѝ “силно препоръчват” да се подложи на двойна мастектомия и реконструкция през март. Тя насрочила първата операция за 24 май.

С наближаването на датата животът ѝ вкъщи се превърнал в “хаос”, а тя твърди, че Сайръс “непрекъснато отправял словесни нападки” към нея, като същевременно я заплашвал, че ще я изгони от дома им и ще подаде молба за развод, гласи подаденото заявление.

В жалбата тя твърди, че Сайръс я е поставил “в емоционален и психологически затвор” и че често я наричал "егоистична кучка" и казвал, че тя го използва. Жената казва, че документите за развод ѝ били връчени на 23 май, по-малко от 24 часа преди да се подложи на операцията.

На 23 май Били Рей Сайръс подава молба за развод след близо седем месеца брак, като посочва като причина за раздялата непримирими различия и неподходящо съпружеско поведение. Той също така подаде документи с искане за анулиране на брака поради измама.

В отговора си Файърроуз отрича да е виновна за неподходящо брачно поведение и обвинява Сайръс, че той се държи неподходящо, заявявайки, че се чувства “несигурна” да живее с него.

На 13 юни Сайръс подаде извънредна молба за издаване на временна ограничителна заповед, която да попречи на бившата му съпруга да има достъп до личните и служебните му кредитни карти и сметки, твърдейки, че тя е похарчила близо 100 000 долара от доходите му за “неоторизирани” покупки след раздялата им.

Файърроуз отговори, че няма “никаква спешна ситуация” и че тя е имала достъп до кредитната му карта през последните две години.

“Да се твърди, че съпругата е направила 37 неразрешени плащания, е невярно”, пишат адвокатите ѝ в подадения отговор и добавят, че "съпругът ѝ няма право да я отрязва”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    2 1 Отговор
    Значи вече е наистина с напълно разбито сърце...
  • 2 Само 100 хилядарки

    3 1 Отговор
    Пак навреме се е усетил дядката за какво се е омъжила за него. Преди това не казва колко му е пропиляла. Е, хвалил се е с млада жена, платил си е и да се радва, че с толкова се е разминал. Другият път да си вземе с 40 години по-млада.
  • 3 знаещия

    2 3 Отговор
    една съседка биеше всеки ден приятеля си ,беше хубава съседка ....