15 Юли, 2024 10:15 1 718 0

Кейт Мидълтън се появи за първи път на Уимбълдън 2024 заедно с дъщеря си Шарлот (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кейт мидълтън-
  • уимбълдън-
  • принцеса шарлот-
  • публична поява

Това е втората публична поява на принцесата на Уелс след диагнозата рак

Кейт Мидълтън се появи за първи път на Уимбълдън 2024 заедно с дъщеря си Шарлот (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принцесата на Уелс се появи за първи път на Уимбълдън 2024 заедно с дъщеря си принцеса Шарлот.

От местата си в кралската ложа 42-годишната принцеса Кейт и 9-годишната Шарлот наблюдаваха как сръбският тенисист Новак Джокович и испанският тенисист Карлос Алкарас се борят на Централния корт в битката си за шампионската титла на Уимбълдън. По-късно Кейт връчи трофея на победителя - Алкарас.

Появата на Кейт идва на фона на продължаващото ѝ лечение от рак и само няколко седмици след като тя присъства на церемонията Trooping the Colour.

В актуална информация за здравословното си състояние преди парада по случай рождения ден на краля, Кейт заяви, че има "добър напредък", но "има добри и лоши дни".

Принцеса Кейт бе топло посрещната, когато пристигна в Уимбълдън заедно с дъщеря си принцеса Шарлот. Тя можеше да бъде видяна лъчезарна и махаща, докато си проправяше път към Централния корт.

Преди началото на спортното събитие Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот се срещнаха с британската тенесистка Ема Радукану.

Кралската майка на три деца се присъедини към множество гости от А-листата в престижната кралска ложа.

Двойката майка-дъщеря изглеждаше в приповдигнато настроение, докато заемаше местата си преди горещо очаквания мач.

Кралската особа определено беше облечена така, че да впечатли всички като се появи със зашеметяваща лилава рокля от Safiyaa.

Тя съчета роклята си с чифт обувки в телесен цвят и подходяща кожена чанта от L.K. Bennett. Що се отнася до аксесоарите, Кейт подсили яркия си ансамбъл с големи златни обеци и селекция от златни гривни.

Това беше семейно събитие за принцеса Кейт! Към кралската особа на тенис турнира се присъедини и сестра ѝ Пипа Матюс, която изглеждаше прекрасно в яркорозова рокля на цветя. По време на мача тя беше заснета да споделя сладък момент с племенницата си Шарлот.

Повторявайки елегантния тоалет на майка си, принцеса Шарлот носеше красива рокля на точки в тъмносиньо. Тя допълни визията си с чифт слънчеви очила.

Двойката изглеждаше напълно запленена, докато наблюдаваше спортните събития. В един момент принцеса Шарлот бе забелязана да прикрива устата си, докато Кейт гледаше нервно...

Принцеса Кейт и принцеса Шарлот също бяха заснети да ръкопляскат ентусиазирано, докато окуражават тенис звездите.

Карлос запази титлата си от Уимбълдън, след като победи Новак в директен сет. След напечен тайбрек в третия сет испанската тенис звезда спечели с 6-2 6-2 7-6.

След мача лъчезарната принцеса Кейт връчи на победителя Карлос блестящия трофей от финала на Уимбълдън при мъжете.

Източник: www.hellomagazine.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА