24 Август, 2024 10:22 2 884 6

Принц Уилям и Кейт Мидълтън показаха СНИМКИ от лятната си почивка

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • лятна почивка-
  • бахамите

Принцът и принцесата на Уелс пуснаха видеоклип, в който се гмуркат с шнорхел

Принц Уилям и Кейт Мидълтън показаха СНИМКИ от лятната си почивка - 1
Снимкa: Shutterstock
Лятото е в разгара си, а когато температурите се покачват, дори кралските особи не могат да не се разхладят в морето, но те рядко споделят свои снимки от плажа, с няколко известни изключения.

Принцът и принцесата на Уелс пуснаха видеоклип, в който се гмуркат с шнорхел заедно с носителя на наградата Earthshot за 2021 г. Coral Vita, за да разберат по-добре техния проект за отглеждане и засаждане на корали на Бахамите, пише dariknews.bg.

Принцеса Кейт демонстрира спортните си умения, облечена в плувен костюм от ликра, докато засажда корали.

По време на следването си в университета принц Уилям е бил запален играч на водна топка и често е бил забелязван в чифт черни бански, докато е окуражавал съотборниците си, преди сам да влезе в басейна.

Преди няколко години папараци успяха да уловят принц Уилям и Кейт да се държат за ръце на плажа. Принцът беше с флорално долнище, а Кейт изглеждаше стройна и атлетична в тъмен бикини с халка.


Това лято Кейт, Уилям и децата им се наслаждават на уединението на шотландския дворец Балморал и двореца Норфолк, който е тяхна лятна резиденция, в светлината на диагнозата рак на Мидълтън, която я принуди да намали публичните си изяви.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дааа

    2 0 Отговор
    Добре си е принцеската, още не са я бастисали!
  • 3 Луд

    0 1 Отговор
    Какво ме интересуват мен бледоликите.
  • 4 ХАХАХА

    5 0 Отговор
    Те нали се преработиха, блъскащи от 7 ч. сабале до 20 ч. та отишли да почиват ?
  • 5 Оффф жега е

    4 0 Отговор
    Особено пък на мухлясалия остров. И отишли на Бахамите да се разхладят. Отишли са да търсят жега и слънце, щото на мрачния остров нема.
  • 6 глоги

    0 0 Отговор
    Принцът беше с къси панталони с флорален цвят, а Кейт изглеждаше стройна и атлетична в тъмен сутиен и бикини. Това лято Кейт, Уилям и децата им се наслаждават на уединението си в шотландския дворец Норфолк, който е тяхна лятна резиденция. .......... в светлината на диагнозата рак на Мидълтън,....ДИАГНОЗАТА"РАК" НА ПРИНЦЕСА КЕЙТ НЕ Й ПРЕДОСТАВЯ СВЕТЛИНА!!!