18 Август, 2024 18:32 2 560 5

Кейт Мидълтън с изненадваща публична изява през лятната семейна ваканция

  • кейт мидълтън-
  • изява-
  • публична-
  • nerf

"Принцесата на Уелс грабна пистолет Nerf, тичаше наоколо и играеше затънала в калта с децата си", споделя Джорджина Барън, ръководител на Norfolk Nerf Parties

Кейт Мидълтън с изненадваща публична изява през лятната семейна ваканция - 1
Снимкa: Shutterstock

Принцеса Кейт зарадва кралските фенове, като се появи на публично събитие заедно със семейството си по време на лятната им ваканция, пише varna24.bg.

Принцесата на Уелс наскоро беше забелязана на парти на Nerf в Норфолк с принц Уилям и техните деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Ръководителят на Norfolk Nerf Parties Джорджина Барън разказа за Daily Mail, че за нея е било чест да бъде домакин на принца и принцесата на Уелс с техните деца по време на лятната им почивка. "Бях извикана в офиса на продуцентския екип и ми казаха, че много специално VIP семейство е поискало да играе Nerf wars."



"Принцесата на Уелс грабна пистолет Nerf, тичаше наоколо и играеше затънала в калта с децата си", добави Барън, намеквайки, че химиотерапията на бъдещата кралица върви добре.

Припомняме, че в началото на годината Кейт Мидълтън публикува видео обръщение в социалните мрежи, в което разкрива, че е болна от рак.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    3 10 Отговор
    Тва па ква идиотщина е... Ма нека се забавлява, нали малко й остава.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Това може

    2 0 Отговор
    Това прави
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    Ръководителката на "Norfolk Nerf Parties"- Джорджина Барън...