22 Август, 2024 09:16 1 765 3

Кейт Мидълтън може никога да не се върне към задълженията си

  • кейт мидълтън-
  • задължения-
  • кралското семейство

Тъй като принцесата на Уелс продължава лечението си от рак, тя е била принудена да „преоцени“ ролята си на работещ член на кралското семейство на пълен работен ден

Кейт Мидълтън може никога да не се върне към задълженията си - 1
Снимкa: Shutterstock

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може никога да не се върне към кралските задължения на пълен работен ден, тъй като преоценява ролята си след борбата с рака, съобщава RadarOnline.

Въпреки скорошните публични изяви, Кейт Мидълтън все още не се е възстановила напълно и има възможност ролята ѝ на публична фигура да се промени завинаги, твърдят експерти на Острова.

Тъй като принцесата на Уелс продължава лечението си от рак, тя е била принудена да „преоцени“ ролята си на работещ член на кралското семейство на пълен работен ден – отваряйки вратата за възможността тя „никога да не се върне“ към задълженията си.

42-годишната съпруга на престолонаследника принц Уилям прекара месеци далеч от светлините на прожектора, за да се бори с тежката болест. Тя се е появявала на публични събитие само няколко пъти през годината, която породи надежда у почитателите ѝ, че ще се завърне. Но източник разкри, че тя все още се бори с рака, което застрашава завръщането ѝ на пълен работен ден в обществения живот.

Журналистът Дан Уутън написа: „Катрин продължава да е сериозно болна, продължава лечението си с химиотерапия и въпреки че е наясно с ролята си, разбираемо приоритетите ѝ са се променили значително“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    16 1 Отговор
    Дано да се излекува жената,другото е поносимо и оправимо.
  • 2 Хейт

    3 1 Отговор
    И какво работи точно нищо , седи до мъжлето и маха на простолюдието .
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 0 Отговор
    Тази и работа голям смях .хахаха