27 Юли, 2024 11:42 1 424 5

Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен

  • шарън стоун-
  • първичен инстинкт-
  • страх-
  • застреляна-
  • фенове-
  • силвестър сталоун

Страхът у актрисата възниква след разговор със Силвестър Сталоун

Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шарън Стоун разкри „страха си“, който е изпитвала през цялата си кариера, че ще бъде застреляна от фен, след разговор със Силвестър Сталоун.

Страхът на 66-годишната актриса е породен от травмата от ролята ѝ в „Първичен инстинкт“, която я превръща в знаменитост за една нощ.

The Sun съобщи, че Шарън е казала на благотворителна гала вечер в Кан: „Това, което Слай ми каза, е, че изведнъж вървиш по улицата, всички правят това (посягат към джоба си) и не знаеш дали искат да вземат химикалката или пистолета“.

Когато този месец Шарън повтори позата си със скръстени крака от филма „Първичен инстинкт“ от 1992 г. в социалните мрежи, носейки червено дантелено бельо, тя беше критикувана, че е твърде стара за такъв дързък пост.

Звездата отвърна на критиката, като каза пред Ричард Идън от Daily Mail: „Ние остаряваме. Смешно е, че се предполага, че си добре само когато си на 20 години“.

По-рано този месец актрисата сподели в Instagram скандална снимка, облечена в червено дантелено бельо, 32 години след като се прочу като сексапилната убийца Катрин Трамел.


В прочутата сцена на разпит в „Първичен инстинкт“ героинята на Шарън Катрин е разпитвана от полицията, включително от Майкъл Дъглас. На фона на бомбардировката от въпроси Катрин ги разсейва, като разкрачва и кръстосва краката си, оставяйки мъжете в недоумение, тъй като по това време тя е без бельо, припомня БГНЕС.

По онова време сцената е много противоречива, а сега е останала като една от най-прочутите в историята на киното. Актрисата гордо демонстрира невероятната си фигура в секси бельо от Bloomers Intimate, позирайки със скръстени крака в ода на легендарната сцена.

Въпреки че моментът превърна Шарън в сензация за една нощ, номинираната за „Оскар“ в миналото е твърдяла, че е била „подмамена“ да се изложи пред камерите.

В мемоарите си „Красотата да живееш два пъти“ 66-годишната жена описва как е ударила режисьора Пол Верховен в ярост и е напуснала предварителната прожекция на еротичния трилър, след като е разбрала, че уверенията му, че няма да се покаже на екрана, са били лъжа и че зрителите могат - както тя се изразява - „да видят целия път до Небраска“.

От своя страна Верховен категорично отхвърля твърденията ѝ, че е била изненадана в сцената с кръстосването на краката. „Всяка актриса знае какво ще види, ако я помолиш да си свали бельото и насочиш камерата натам“, каза режисьорът.

Холивудската ветеранка също така е категорична, че не съжалява, че е направила филма.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Данко Харсъзина

    9 4 Отговор
    Тази дърта баба нито някой ще я убива, нито някой ще я е....

    Коментиран от #5

  • 2 Макарон

    5 4 Отговор
    Тази още ми е педофилска ! Като порасне , да се обади !
  • 3 Тоталрикол

    7 1 Отговор
    Във филма с Ричард Чембърлейн "Рудниците на цар Соломон", се излага много повече, но пък "Basic instinct " е по-популярен.
  • 4 Ко речи?

    1 1 Отговор
    Ако го посрещне със стойката от "Първичен инстинкт", няма проблем
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.