7 Август, 2024 15:32 1 322 7

Хю Джакман изяждал по 6000 калории на ден, за да влезе във форма за "Дедпул и върколака"

  • хю джакман-
  • дедпул и върколака-
  • форма-
  • диета-
  • тренировка-
  • тяло

Актьорът разкри как е постигнал невероятната си форма за филма с Раян Рейнолдс

Хю Джакман изяждал по 6000 калории на ден, за да влезе във форма за "Дедпул и върколака" - 1
Снимка: Shutterstock

Хю Джакман разкрива диетата, която му е помогнала да постигне невероятната си форма за наскоро излезлия филм "Дедпул и Върколака". Актьорът сподели тайния си план за хранене по време на участието си в The Tonight Show с Джими Фалън.

Пред водещия на вечерното шоу австралиецът разкри, че е поглъщал по 6000 калории на ден, за да натрупа мускулната маса, която развълнува хиляди зрители пред кино екраните.

По отношение на диетата си Хю Джакман разкри: “Трябва да ям много, за да постигна това тяло. Трябваха ми 6 000 калории. И това не са калориите, които непременно искаш. Можеш да си набавиш 6000 калории с половин пица... Но не, набавях ги чрез пиле, риба и зелен фасул…"

Когато Джими отбеляза, че актьорът сигурно е спазвал диетата дълго време, актьорът каза: "Заслужаваше си" на фона на възгласите на публиката и водещия на късното шоу.

Актьорът разкри и една никога непубликувана досега подробност по време на сегмента. Джакман каза: "Не съм го казвал на никого, но по средата на снимките се проведоха стачките. А в началото на снимките имаше една конкретна сцена, в която наистина исках да се съсредоточа върху това как изглеждам."

Актьорът се пошегува, че е помолил режисьора Шон Леви да сложи сцената накрая. Но когато стачката се проточила, той трябвало да продължи с диетата още няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владетел ✡️

    3 1 Отговор
    На бети цървула нейния бог е йехова 🤭🤭🤭🤭🤭
  • 2 провинциалист

    3 1 Отговор
    Като няма хляб, яжте калории!
  • 3 6К всеки ден

    3 0 Отговор
    Аз изяждам по 6000 калории на ден, обаче не изглеждам като върколака. Клоня към перфектната форма - сфера. Някой да обясни защо тъй става :((
  • 4 Рон Джереми

    2 1 Отговор
    И аз исках да изяждам по 6000 калории на ден, но не ми стигнаха парите.
  • 5 Хах

    4 4 Отговор
    Пълна тъпотия прах в очите на хората,това даже няма да е неговото тяло,а екранно като на спартанците,от едни Хърби с грим и екранни манипулации ги направиха мега културистите.6000 калории били половин пица хахахаха 3 пици да ама половин хахх.Все актьорите извънземни хора и техните диети тренировки и усилия са не усъществими за обикновените хора.Стига сте ги боготворяли ,тези са най голямата утайка на обществото,с техните оргии дрогиране алкохол и тайните им култове към сатаната.
  • 6 Факт

    0 1 Отговор
    Само е изхабил храната!
  • 7 Никос

    0 0 Отговор
    Актьорите приемат тестостерон, за да влязат бързо във форма, но все пак се нуждаете от здравословни тренировки плюс ежедневно кардио и добра диета.

    Съмнявам се, да приема толкова много калории ще стане много мазен ,дори на тестостерон.