7 Септември, 2024 15:33 3 354 12

Иън Маккелън твърди, че кралица Елизабет II е била "доста груба" с него, а крал Чарлз III е "повреден"

  • иън маккелън-
  • гандалф-
  • властелинът на пръстените-
  • актьор-
  • кралско семейство-
  • кралица елизабет втора

Звездата от "Властелинът на пръстените" откровено сподели мнението си за кралското семейство

Иън Маккелън твърди, че кралица Елизабет II е била "доста груба" с него, а крал Чарлз III е "повреден" - 1
Снимка: Shutterstock

Сър Иън Маккелън е откровен до болка. 85-годишният актьор не се сдържа по отношение на мнението си за кралското семейство, включително за срещата му с кралица Елизабет II през 2008 г.

Звездата, изиграла Гандалф във “Властелинът на пръстените” говори пред Times of London в петък и твърди, че срещата им не е била "неговата чаша чай". Маккелън сподели, че “в няколкото случая, когато се срещнах с нея тя беше доста груба."

“Когато получих медал за актьорско майсторство, тя ми каза: "Ти се занимаваш с това от ужасно дълго време." Аз ѝ отговорих: "Е, не толкова дълго като теб",", разказва той пред изданието. "За това получих кралска усмивка, но след това тя каза: "Някой все още ли ходи на театър?" Това е адски грубо, когато даваш на някого медал за актьорско майсторство. Това означаваше: "Дали на някого му пука за теб, защото на мен не ми пука. А сега си тръгвай!".

Екранният Гандалф също така смята, че кралицата е била “доста луда” към края на живота си. Кралското височество почина на 96-годишна възраст през 2022 г.

Кралица Елизабет II не е единственият член на семейството, за когото актьорът има противоречиво мнение.

МакКелън сподели, че крал Чарлз III е “определено на страната на Хари” на фона на отчуждените отношения на херцога на Съсекс с баща му и брат му, принц Уилям.

“Представете си, че сте родени в кралското семейство. Аз съм бил част от обществения живот, но тези хора са в затвор. Те не могат да правят нищо нормално”, каза той. “Можете ли да си представите, че трябва да бъдете мили с всеки, с когото говорите?", чуди се още актьорът.

"Свалям шапка на всеки, който успява да запази здрав разум в този свят. Както херцогът на Единбург [принц Филип] успя да го направи, въпреки че дори той беше дълбоко, дълбоко ексцентричен и подозирам, дълбоко нещастен", сподели още Иън Маккелън. “Същото е и със сегашния крал. Той един вид оцелява, но е очевидно повреден.”

"Що се отнася до Хари, той вероятно или не е достатъчно умен, или няма подходящите приятели, за да си помогне наистина“, продължи Маккелън. “Имайте предвид, че той можеше да избира от всички красиви жени на света. Надявам се, че е намерил правилната."

Интервюто на английския актьор идва месец, след като той разкри, че носенето на подплатен костюм го е предпазило, след като е паднал от сцената по време на представление в Уест Енд през юни. Маккелън сподели пред списание Saga", че след инцидента, при който счупи прешлен и си счупи китката, не е искал да излиза от дома си.

Иън Маккелън все пак твърди, че независимо от нараняванията си, той не е твърде стар, за да продължава да играе.

“Беше просто глупав инцидент", казва към днешна дата Маккелън. “Не съм губил съзнание, не съм бил замаян, но не успях да се върна на сцената и те продължиха без мен.”

Кино звездата дори твърди, че е готов още веднъж да изиграе Гандалф във "Властелинът на пръстените", стига продуцентите да побързат преди да си е отишъл от този свят.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тоя педал

    11 9 Отговор
    Дали според етикета се отговаря на Кралицата...
    После груба била
  • 3 Няма идеални

    6 3 Отговор
    "Гандарф" пък е "мека китка".
  • 4 изрудкане

    6 2 Отговор
    Дългите в годините кръвосмешения само между едни и същи царски особи си дава отражението.
  • 5 Бай Ганьо

    8 1 Отговор
    Кво ни занимавате с некви монархически тъпни отвъд Ламанша?
    А кажете с кой акъл дарихте на дедо Симо мадридския мошеник имоти строени с пари от царското интенданство и заеми от хазната? Дето пред Кеворкян 1990 година се кълнеше, че нямало да има материални претенции към България.
    Всичката аристокрация е такваз - напарфюмирани феодали. Отвътре не са по-различни от Тиквата и Шиши.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дупничанин

    1 0 Отговор
    Да е жива и здрава жената! Ама и тя си го е търсила и си го е получила. Макар и обратен е имал достатъчно топки да й "сипе".

    Коментиран от #11

  • 9 дрътийо

    0 0 Отговор
    гейдалф
  • 10 Масонска ложа "Ориент НАТО"

    0 0 Отговор
    Това беше много важна "новина" за мен да я знам.
  • 11 Ти луд ли си бе?

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дупничанин":

    Кралицата почина преди 2 години!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Дупничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ти луд ли си бе?":

    Е, чак луд не съм. Бъзикам мисирките, дет ни надуваха главите със статии за дъртия урунгел, все едно сме британски поданици.