Last news in Fakti

17 Ноември, 2012 22:21 5 720 52

Борисов за митинга на БСП: Точно тези хора ли ще дават акъл на някого?!

  • бойко борисов-
  • бсп-
  • митинг

Дойдоха в София да видят метро на живо

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Единственото хубаво на този митинг е, че доста роми са взели пари, че доста хора са се разходили до София да си напазаруват и много от магазините са вдигнали оборота, коментира премиерът Бойко Борисов националния протест на БСП срещу управлението на ГЕРБ пред агенция „Фокус“.

„Една хубава екскурзия до София - да видят как съм я направил. Да видят метро на живо, защото никога не са го виждали, да видят градинките, да видят естакадите, да видят чистотата в София", добави Борисов.

„Не бях чувал даже, че ще има митинг, защото той щеше да бъде уж за миналата неделя, пък не си събраха хора. Разбрах, че са събирали пари, за да си платят на хората автобусите и сандвичите при идването до София. На Станишев явно много му се иска да е събрал 20 000 души, но те са били не повече от 3000 - 5000, максимум Возили са и деца на митинга от провинцията, доколкото разбрах. Явно това са им всички симпатизанти", предположи министър-председателят.

Той отново изтъкна тезата си, че всичко това е от завист, включително и заради постигнатата отстъпка в цената на газа. „Сигурно са много яростни в момента, защото отпаднаха посредниците за доставка на природен газ. Три посредника отпаднаха, смятайте какви комисионни, какво чудо е било, затова са много яростни. 21-22 % намаление на цената на газа е много нещо - те не могат да го понесат", категоричен бе Борисов.

"Видимо държавата става по-хубава, видимо става по-конкурентоспособна, видимо във всички рейтингови агенции в света това се вижда, видимо в своите изказвания всички анализатори в света го казват. Как да не ги е яд? При положение, че те ни оставиха милиарди дупка в хазната", каза още министър-председателят.

„Само парите, които унищожиха в „Белене", в „Цанков камък", са 2,5 милиарда. Половин милиард заем от „Париба", заемите от хеликоптерите, които не си платиха, заемите за самолетите, заемите над 300 милиона, които наследих и още не мога да платя, за мотрисите „Сименс". Точно тези хора ли ще дават акъл на някого?! 

Или заменките на най-апетитните терени в България? И това са хора, от които България загуби милиарди само със спирането на еврофондовете заради Батко и Братко. Благодарение на мен, на ГЕРБ и на това правителство милиарди евро от еврофондовете влязоха, а бяха спрени заради Станишев и неговата тройна коалиция. Това ли става в държавата лошо - че милиарди евро влизат от еврофондовете, над 30 пъти повече пари", коментира Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яаож

    6 1 Отговор
    напълно те подкрепям бате а за станишев и обкръжението му ги нареждам в една колона и до като спре куршума да не се хабят
  • 2 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    ЕХ БОКО ,ХОРАТА ОТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ГЛАДУВАТ ЗАРАДИ ТВОЙТЕ МИЛЯРДИ ,А ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА НАГЛЕЕШ И ДА СЕ ДУЕШ КАТО ПАУН,ВЕЧЕ СА ТИ ТОЛКОВА ИЗТЪРКАНИ КЛИШЕТАТА С КОИТО РАЗГОВАРЯШ ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ ,БСП СА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЗАЩОТО ГЕРБ ЕООД СЕ ПРОВАЛИ
  • 3 Христо Ковачев

    2 1 Отговор
    МНОГО СИ ПРАВ КРАЛЮ СЛЪНЦЕ НИЕ СМЕ ПРОСТИ ХОРА ОТ ПРОВИНЦИЯТА КОИТО НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ МЕТРО НА ЖИВО ,НО И НИЕ СМЕ ХОРА ,А СЪЩО ТАКА ИЗКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ И ДА СЕ ХРАНИМ ,УВИ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ РАЗБРАХМЕ КОЛКО Е СТРАШЕН ГЛАДЪТ И МИЗЕРИЯТА НА КОЯТО НИ ОБРЕЧЕ ,ВЕЛИКИЯ МИСЛИТЕЛ БОКО ТИКВАТА
  • 4 ЛУД ЛЕР

    1 7 Отговор
    ТОЗ ЛУДИЯ ПРОСТ ДЕТО СЕ РАДВА КАТО ДЕТЕ НА ПРОСТОТИЙТЕ СИ НЯМА ЛИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА НЕГО ДА ГО ПРИБИРАТ ЧЕ ДА ОТДЪХНЕМ ОТ ГРОЗНАТА МУ МУЦУНА И МАЛОУМЩИНА
    ВСИКИ ГО ПЛЮЯТ МИСЛИ ЧЕ РОСА ГО ПРЪСКА
  • 5 707

    1 4 Отговор
    Дано скоро се спука балона
  • 6 хитлер

    1 6 Отговор
    Голям митинг,нямаше и хиляда човека, и по-вечето бяха дъртаци.
  • 7 Пухи

    1 2 Отговор
    "...да видят как съм я направил." - На този и краля слънце може да му завиди. Той, че и с пари от джоба си може би...тц,тц,тц... Самовлюбен $^$&^$&. Гербаджийте като ги изловиха, че си купиха кметските избори и сега крадеца вика дръжте крадеца. Платемн бил митинга. Ще му се. 21-22% - ами като видя 22% надолу цената на колонката и на парното тогава се плюнчи. То иначе все намаление, пък цените все се вдигат, щото Боко всичко е "оправил"?! Оставили им милиарди дупка - абе ти кой ще правиш на луд бе? Оставиха резерв който ГРОБ опука - наглост до безобразие. Заеми за смолети - а ти самолетите за какво ги ползваш? За лични цели с народни пари! Пак правиш хората на луди? Не влезли милиарди евро пари при предишните правителства, а сега като са влезли къде по точно влезнаха? В джобовете на "нашите" фирми и % за бащицата? А да не би всичко строено с европари да е с 100% пари от ЕС? А народната пара дето трошиш за проектчета за да лапат "наште" къде забрави? Като сте толкова оправни що се чудите кви още налози да изислите (десятък на депозитите и 15% на хазарта)? Наглост = тиква. Догодина ще усетиш народната "любов".
  • 8 муспи

    1 1 Отговор
    Давам по пет лева за главите на Боко и Станишефф!
  • 9 ТРОШАЧА

    1 3 Отговор
    ПИСНАЛО МИ Е ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД ПОЛИТИЦИ ЗАЩОТО ТОВА ПЛЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО (освен фекалии) НАПРАВИХА ТАЗИ КРИЗА ОТ МНОГО ЛАПАНИЦА И ОСВЕН ЧЕ СА ПОДЛИ АЛЧНИ КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ СА БЕЗСРАМНИ С КЪСА ПАМЕТ ИЛИ ПО-ТОЧНО БЕЗ ПАМЕТ ! ТЕЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЧОВЕК ДА СЕ ИЗПЛЮЕ ВЪРХУ ТЯХ -ТОЛКОВА СА НИЗКИ И ДОЛНИ . АКО ВИДЯ ПОЛИТИК ДА СЕ ДАВИ С КРАК ЩЕ МУ ПОМОГНА ... ДА ПОТЪНЕ ПО-БЪРЗО !
  • 10 Реалист

    5 1 Отговор
    За повечете неща Бойко е прав. Обаче съм забелязал, че повечето коментари се различават от тези на повечето хора сред обществото. Това ме навежда на мисълта, че са платени да плюят по Бойко и политиката му (която е много полезна за България, защото стъпка по стъпка въвежда ред) или са дребни черногледи душици и еснафи, които по принцип плюят всичко и всички, и които нищо не са направили през живота си.

    Коментиран от #30

  • 11 кольо

    4 1 Отговор
    В деня когато казахте ,че сте постигнали отстъпка в цената на газта тя реално скочи от 1,38 на 1,43 по бензиностанциите и до сега си е средно 1,41. Какво ни топлят тези 22 % или те са като отнетите имоти и пари на престъпниците . Потъват в други джобове ,а на нас нови такси ,глоби и данъци. И едните и другите само лъжете . Не поглеждате и приближените си на по-долни нива как тормозят народа с безчинствата и кражборазпродажби под масата . Те ще Ви изядът главата защото народа вижда тяхните действия по места , а не магистралата на която не може да се качи поради липса на гориво.
  • 12 кик

    6 1 Отговор
    тикво метрото няма никаква производителна функция, с метрото усвойхте тоест отмъкнахте много милиони а глупавата европа налими трилиони само и само да се води 4е европа се разраства...метрото свързва спалните в софия(кварталите)с други спални и магазини...метрото няма спецялно в м...сардия никава реална функция
  • 13 николай маринов

    8 1 Отговор
    Този самовлюбен пожарникар съвсем се самозабрави . Явно живее в друг свят , и от хвалбите и ръкоплясканията на лакеите около него ,не вижда реалността .На гладния , безработен и угрижен за бъдещето си човек не са необходими магистрали и мегапроекти . Не вижда и това , че младите бягат от царството му , и че скоро ще остане да управлява само цигани и лумпени .
  • 14 Песимист

    1 1 Отговор
    Хората в България винаги се делят.
    Как един богат човек , живеещ в нов апартамент, каращ нов автомобил, женен за 20 години по-млада жена , може да повярва че има гладни, бедни и безработни българи .
    За тези българи: построените магистрали, метро, молове и стадиони в София са като подигравка .А тези глупости, че парите идвали от Европа, ги разправяйте на някой друг .

    Членски внос, всяка година е 800 милиона евро.
    Какъв е номера :
    Членски внос се плаща от народа, за да сме в Европейския съюз .
    Европа всяка година ни отпуска към 400 милиона евро за подобрения .
    Тези подобрения се извършват от точно определени кръгове от българската мафия .Ремонтите се извършват некачествено, с цел по-голяма печалба .
    На практика народните пари отиват в ръцете на мафията .
    За какво ни е Европа, ами да се обяснява на простолюдието , че пари няма в хазната за пенсии и заплати и добре че е Европата да дава пари, поне да строим съоръжения .

    А г-н Борисов смята, че народа е прост и ще гласува пак за него .
    Нагъл до безбожие, хората едвам свързват двата края, пък те седнали да обясняват, че гърците, щели да обеднеят до толкова, че щели да взимат почти същите мизерни заплати, като простия български работник .
    По този повод се обявява национален празник.
    Ура..............а........а.........а .
  • 15 ВИП АМГ

    1 1 Отговор
    abe pak samo dartaci na mitinga na komunistite.
  • 16 АСАН

    1 2 Отговор
    Какво си направил бе Тикво, от на хората гърбът всеки може да реже ленти ,да та ш...м в некъдърника .
  • 17 qwerty

    2 1 Отговор
    От повечето коментари се вижда, че наистина сме "малък, но много прост народ"
  • 18 иво

    1 0 Отговор
    тоя като ги говори тия ,маи не си вярва
  • 19 иво

    1 0 Отговор
    тъпо управление, тъпа държава,достатъчно се нагледахме циркове ,да си ходи вече
  • 20 ГЕРБ

    1 0 Отговор
    А Борисов само колко почитатели имаше в Стара Загора.
    Много трудно ни събраха въпреки SMS от ГЕРБ. Бяхме около 120 - 130 човека.
  • 21 испанец

    1 2 Отговор
    Боико от шест години не се бях връщал в БЪЛГАРИЯ.И като слушам и гледам ТВ си мислех че ще видя нещо по добро.Повярвай ми БЪЛГАРИЯ се е върнала доста.До там е докарана че на междуселски път не могът се разминат 2 коли.Направихте 20 км двулентов път и ги наричате магистрали.Мен ме е СРАМ.А тебе?
  • 22 испанец

    1 2 Отговор
    Не те е срам.Майка ми живее с 208 лв пенсия и ти проглуши ушите на цяла БЪЛГАРИЯ че ще и увеличиш пинсийката и с около 15-20 лв.Обаче като излязох преди 6 години тя си позволяваше 1-2 кл. месце.Сега с тая инфлация трудно може да си позволи 1-2 кофички к.мляко.Мен ме е ЖАЛ за Б-Г пенсионерите.А теб Бойко?
  • 23 p2p

    1 2 Отговор
    Бойко ти си ПЪЛЕН П....Л и най-вече ПОЗЬОР.Заради такива като него ме е срам,че съм българин.
  • 24 серж мухин

    2 1 Отговор
    Уважаеми ,млади другарки и другари,обръщам се така понеже тук бъка от такива,знаете ли колко е общата възраст на участвалите на митинга вчера.По мои груби сметки това са 720000 годинки,които се получават така десет хиляди белокоси и запазени физически,познайте защо,младежи и девойки унножено по седемдесет плюс хиляда техни изчадия по средно двадесет годинки и сметката излиза.Но на мен ми е по интересно колко години трудов стаж в материалното производство се събира на участниците в тази масовка.Бас ловя,че сумата ще бъде много скромна.Ако не вярвате започнете от СерГей Станишев...
  • 25 abe, mani...

    1 1 Отговор
    на всички е ясно че Б.Б. е пътник, той и всичките некадърници които докара вече са толкова неориентирани и неадекватни че просто нямат никакви шансове, дори наиивниците които гласуваха за тях ги е срам и яд заради избора им, тъпото е че всички ние плащаме твърде висока цена когато ни управляват овчари и краварки, ..............па и нагли на всичкото отгоре...
  • 26 Иванов

    1 1 Отговор
    Прос народ слаба държава.
  • 27 Здравко

    4 1 Отговор
    А бе ,пичове Вие май имате доста къса памет.Забравихте дъртите комуняги как Ви садраха задниците последните 15 год. Май, всички искате да има хаос в държавата ,а точно това правителство това ще премахне,бавно ще е ,но ще се случи.Дано народа не изпростее дотолкова че да промени нещата догодина ,защото голям х.. ни чака тогава.Просто това е пътят ,но битката с тези типове ,няма да е никак лека.Не си ли извървим пътя сами/това е последниая тест/,който трябва да решим успешно,просто европа ще ни остави да се гърчим вечно, или докато се хванем за тоягите и пак ще се случи това ,което може да се случи много по-бързо.Трябва да се бачка яко ,ама много яко за да достигнем това на което се радват много от Вас,но изтягайки се пред телевизора. 20 % върху пенсиите нищо не оправят,просто в момента няма кой да ги изработи ,за да се дадат,повечето го знаят и само пишат глупости по форумите.Като не Ви харесва тука хващайте куфарите и да Ви видя как ще се оправите в другите страни,или само ТВ гледате.Походете ,поработете и тогава коментирайте ,мамини синчета и момета...Запомнете, трябва да бачкате като луди и да не Ви останат сили за да ви се услади заработеното и най-вече живота.
  • 28 СТАЛИН

    1 0 Отговор
    КАК СДЕЛАТЬ ЧТО БЬI ВСЕ БЬIЛИ ДОВОЛЬНЬIМИ? .... РАССТРЕЛЯТЬ НЕДОВОЛЬНЬIХ
  • 29 кик

    1 1 Отговор
    абе боко си направи милиардите уреди се на много възлови места и да ви кажа и да спе4ели или не изборите пак ще има в парламента дупетати пак ще краде абе нема оправия дорде не се изтребят си4ки политици кметове агенти на дс докъто не се слу4и това ще си бъде ВСЕ ЗЛЕ
  • 30 спики

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    на мен не ми е платено.боко не говори като управник.
  • 31 нервен

    1 0 Отговор
    което мене лично ме навежда на мисълта , че си застанал в удобна поза да лижеш задниците на боко , оная 200 литровата и тем подобни, които докараха народа до просешка тояга! как може да си толкова сляп?
  • 32 Пловдив

    1 1 Отговор
    Хора,разберете: На тая държава не и трябват Маршал,Тачър,Рейгън и други реформатори с кадифени ръкавици върху железните им ръце. Човек като тях просто няма да бъде оставен от политическата глутница от всички цветове дори да се появи на сцената. На тая държава и трябва само Пиночет!!!
  • 33 некой си

    1 0 Отговор
    Единственото за което ще гласувам срещу Боко догодина е заради тъпия данък върху лихвите.Просто нямаха право след като казват,че народа е сиромашки да го яхнат още веднъж.Те при една проведена справка го писаха,че крупните депозанти са 5% а останалите 95% са кокошкари и нещо не се връзва,че са погнали онея с дебелите пачки щот дървото пак го гризе в преобладаващата си част сиромаха.Е тъй Боко квот повикало такова се обадило,ама то тъй кат вече хептен не остана нито фиск нито пък отнякъде свеж лев(щом посягат така на народа това показва единствено отчаяние)нормални е да се правят не предизборни кампаниии и популизъм а антикампании които да гарантират,че догодина няма да бъдат избрани и друг да им сърба попарата.
  • 34 Един от бедния народ

    1 0 Отговор
    Борисов,много обича да се хвали!
    Дядо ми винаги казваше:Човек който се хвали
    за нищо не става!
  • 35 Наско

    1 0 Отговор
    За да се оправи България, трябва депутатите да се избират на 30-35 годишна възраст, да им се прави изпит по български, история и математика .
    Който изкарат най-висок бал , да им се позволи да участват в изборите .
    Заплатата им да бъде приравнена с минималната заплата в страната .
    След приключване на мандата им, прокуратурата да разследва изразходваните пари от бюджета, при съмнение от злоупотреби, да се самосезира и да съди виновните .
    Всички сделки и договори да се публикуват на сайт на парламента, с цел прозрачност .

    За 1 година, всичко ще се оправи, но никога няма да стане в Булгаристан .
  • 36 Гост

    4 1 Отговор
    Абсолютно си прав Наско ,,,,, Боко Тиквата,,, топ мафиота на България.

    Коментиран от #45

  • 37 гост

    0 1 Отговор
    преди да коментираш се образовай,тази газ, която я слагаш в колата няма нищо общо с газта от Газпром

    Коментиран от #39

  • 38 Ал Капоне

    1 0 Отговор
    "Видимо държавата става по-хубава, видимо става по-конкурентоспособна, видимо във всички рейтингови агенции в света това се вижда, видимо в своите изказвания всички анализатори в света го казват. Как да не ги е яд? При положение, че те ни оставиха милиарди дупка в хазната", каза още министър-председателят Трябва това НИЕ НАРОДА да го казваме а не някой отвън Политик който НИ накара да казваме това значи мисли за НАС А това какво казва някой отвън не НИ топли защото сме много много бедни
  • 39 Чукча

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    @37 Я ни светни какво тече бе? Щото и за готвене и за отопление и за колата(пропан) все едно... А викаш онова от Газпроп е?
  • 40 Пламен

    1 0 Отговор
    ТЪПА ТИКВА
  • 41 В...Г...З....

    1 0 Отговор
    СофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофияСофия
  • 42 А..Б..В..Г...З.....

    1 0 Отговор
    София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...София не е България...
  • 43 Пламен

    1 0 Отговор
    Некой си №33 - аз ще гласувам против Тиквата и Очилатия лихварски и заради новото идиотско,безумно,тъпо и каквото се сетите още от сорта изискване,за да мине колата ти техн. преглед,да трябва да представяш документ,че си платил данъка... Абе ,какво общо имат двете неща?!?!?! Аз си поддържам колата изправна,а с данъка ще закъснея - щото ми намалиха заплатата,а жена ми е в майчинство и имаме две малки деца!!!! Ама за това не ви пука на вас,дерете народа,както и башибозукът преди 150 години не го е драл! Ама ще ви се върне!!!! Да ви с...ра на магистралите!!!!

    Коментиран от #46

  • 44 Захарче

    1 0 Отговор
    Всички истински българи , патриоти и тези които милеят за България отдавна се въртят в гробовете и съжаляват за положените усилия !!!
  • 45 ЛУД ЛЕР

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    на БОКО ТИКВАТА какво му е мафиотското че е минал на червен светофар и че е пил водка без бандерол тоз бастун никога не е бил никакъв бандит щото е невъобразимо прост лошото е че се докопа до власта и намери почва да си избива милиционерските комплекси иначе си е един крадец без мярка СЕГА МУ СЕ Е ПАДНАЛО ДА КРАДЕ
  • 46 ЛУД ЛЕР

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Пламен":

  • 47 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    BSP e prestapna partia.otnela e mnogo jivoti i e dokara dosta izmet v opravlenieto na rodinata ni.

    Коментиран от #48

  • 48 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "БУМЕР КАМОР":

    НАЙ ГОЛЯМАТА ИЗ..Т СЕГА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

    Коментиран от #49

  • 49 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "ЛУД ЛЕР":

    i tova go kazva slugata na Stanishev.nagli ste

    Коментиран от #50

  • 50 ЛУД ЛЕР

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "БУМЕР КАМОР":

    поне не се крия зад псевдоними мишки гербаджийски станишев и другия само могат да ми го ...........................

    Коментиран от #51

  • 51 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #50 от "ЛУД ЛЕР":

    to ti samiat se klaniash na Stanishev

    Коментиран от #52

  • 52 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "БУМЕР КАМОР":

    БУМЕРЧО ГЛЕДАЙ ТЕБЕ ДА НЕ НАКЛОНЯ БОЙКОВСКА ТРИВКА