Last news in Fakti

18 Март, 2022 16:30 1 448 1

Кирьос намери начин, за да се извини на момчето, което едва не пострада в изблика му на гняв

  • ник кирьос-
  • рафаел надал

Австралиецът бе освиркан от публиката, когато счупената му ракета едва не нарани едно от децата, които гонят топките

Кирьос намери начин, за да се извини на момчето, което едва не пострада в изблика му на гняв - 1
Снимка: БГНЕС

Австралиецът Ник Кирьос отново се озова в епицентъра на голяма драма на тенис корта, като този път от гнева му едва не си изпати едно от децата, които гонят топките. Той обаче намери начин, за да се извини на хлапето и да го компенсира за инцидента.

Атлетът потърси връзка с детето през социалните мрежи и изглежда е намерил контактите му, защото в „история“ на своя Instagram профил показа чат с момчето на име Теи Парк. Той му предлага извиненията си заедно с една от неговите ракети. Хлапето изглежда прима компенсацията и потвърждава, че всъщност не е пострадал.

Припомняме, че Кирьос строши една от ракетите си по време на мача срещу Рафа Надал на турнира в Индиън Уелс, а отломките полетяха към въпросното момче. Публиката веднага реагира и започна да го освирква, а след мача 26-годишният тенисист реагира остро на въпрос по темата.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен

    2 0 Отговор
    За тоя Киртак няма ли да се намери някой, който да го напляска, за да се успокои малко...