Last news in Fakti

27 Юли, 2022 14:30 1 569 3

В Байерн сериозно обмисляли възможността за трансфер на Роналдо

  • оливер кан-
  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • байерн мюнхен

Стигнахме до заключението, че въпреки признателността към Кристиано, той няма да се впише в нашата философия в настоящата ситуация

В Байерн сериозно обмисляли възможността за трансфер на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Директорът на Байерн Оливер Кан разкри, че клубът сериозно е обмислял възможността да подпише с нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Въпреки своите възхищения от португалската звезда, „баварците“ са решили, че подобен трансфер няма да подхожда на философията на клуба.

„В клуба обсъдихме Кристиано Роналдо. Смятам го за един от най-великите футболисти на всички времена. Тогава обаче стигнахме до заключението, че въпреки признателността към Кристиано, той няма да се впише в нашата философия в настоящата ситуация“, заяви Кан пред „Bild“.

В същото време 37-годишният португалец не е променил позицията си и иска да напусне „червените дяволи“. Той се завърна в Манчестър във вторник, където е провел разговор с мениджъра Ерик тен Хаг. „Daily Mail“ разкрива, че Роналдо все още е категоричен в желанието си да си тръгне от „Олд Трафорд“ това лято след проведените вчера разговори.

Португалският национал няма интерес да се състезава в Лига Европа този сезон и иска да се присъедини към клуб от Шампионска лига. В същото време пък от Юнайтед отново потвърдиха, че Роналдо не се продава.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 местен индианец

    1 0 Отговор
    И аз обмислях серионо дали и за кой да гласувам, ама като не дават пари, нямах желание. Явно на Байерн не им се е давало пари за Роналдо, затова и завъртяните оправдания.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Миша al Times Ходарьонок

    1 0 Отговор
    Никой го не ще гелосания с увеличеното мъжко достойнство