Last news in Fakti

27 Юли, 2022 15:01 2 402 0

Президентът на Атлетико Мадрид каза за Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • енрике сересо

Не знам кой измисли историята за Кристиано Роналдо в Атлетико Мадрид, но тя определено не е истина

Президентът на Атлетико Мадрид каза за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо категорично отрече слуховете, че клубът може да привлече Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед това лято. Петкратният носител на Златната топка обяви, че иска да си тръгне от "Олд Трафорд" и да премине в клуб, който участва в Шампионската лига, но до момента не е получил конкретни оферти.

В последните дни се заговори, че той може да облече екипа на Атлети, въпреки че прекара едно десетилетие в градския съперник Реал Мадрид, където достигна легендарен статус. "Не знам кой измисли историята за Кристиано Роналдо в Атлетико Мадрид, но тя определено не е истина. Практически е невъзможно той да дойде тук", обяви Сересо.

Вчера 37-годишният португалец проведе среща с ръководството на Юнайтед и новия мениджър Ерик Тен Хаг, на която още веднъж е потвърдил желанието си да играе в друг клуб през следващия сезон. Към момента ситуацията остава заплетена и не е ясно какво е бъдещето на Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА