26 Юли, 2022 15:00 1 386 0

Кристиано Роналдо се среща с Тен Хаг за бъдещето си

  • кристиано роналдо-
  • тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Роналдо още не е започнал подготовка, а като за това бяха изтъкнати семейни причини

Кристиано Роналдо се среща с Тен Хаг за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо се е прибрал в Манчестър тази вечер и в следващите дни ще изясни бъдещето си с ръководството на Манчестър Юнайтед. “Ди Атлетик” твърди, че португалецът ще има разговор не само с шефовете на “червените дяволи”, но и с мениджъра Ерик тен Хаг, който ще се опита да го убеди да остане в тима.

Роналдо още не е започнал подготовка, а като за това бяха изтъкнати семейни причини. 37-годишният нападател планира да напусне “Олд Трафорд” и да премине в отбор, който ще участва в Шампионската лига.

Трансферният експерт Фабрицио Романо съобщи, че агентът на Кристиано - Жорже Мендеш, продължава да му търси нов тим. Вариантите са Челси, Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид.

Байерн няма реален интерес към португалеца, а Атлетико трябва да продаде поне двама футболисти, за да може да си позволи бившата звезда на градския съперник Реал.

На този етап позицията на Манчестър Юнайтед остава непроменена и клубът иска да задържи водещия си реализатор до края на договора му следващото лято.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА