18 Септември, 2024 20:00 813 1

Мбапе повтори емблематично празнуване на гол в Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • килиан мбапе-
  • футбол

Френският национал вкара първия гол за испанския гранд в първия кръг на Шампионската лига при успеха с 3:1 срещу Щутгарт

Мбапе повтори емблематично празнуване на гол в Реал Мадрид - 1

Звездата на Реал Мадрид Килиан Мбапе показа, че познава много добре своя клуб и неговата история. Нападателят не крие, че е фен на Белия балет от дете.

Френският национал вкара първия гол за испанския гранд в първия кръг на Шампионската лига при успеха с 3:1 срещу Щутгарт.

Това бе дебютното попадение на Килиан Мбапе за Реал Мадрид в този турнир и за да отбележи специалния момент, той повтори популярното празнуване на попадение на Серхио Рамос. Французинът изтича към феновете и прати целувка към камерата, с намигване към легендарния защитник на Реал Мадрид.

Мбапе повтори емблематично празнуване на гол в Реал Мадрид

Голът на Мбапе дойде само 20 секунди след началото на второто полувреме, когато бившата суперзвезда на ПСЖ се възползва от отличния шанс на Родриго, за да открие резултата за 1:0.

Това действие на нападателя да повтори отпразнуването на гола на Рамос само показва, че французинът е добре запознат с историята на Реал Мадрид – нещо, което той изясни още по време на представянето си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.