Last news in Fakti

24 Март, 2016 08:20 957 1

Европа трябва да се активизира срещу Ислямска държава

  • аштън картър-
  • ислямска държава-
  • европа

Според Аштън Картър атентатите в Брюксел показват нуждата от разгром на групировката

Европа трябва да се активизира срещу Ислямска държава - 1
Снимка: БТА/AP

„Европа трябва да работи по-активно за разгромяването на Ислямска държава.“  Това беше заявено от министърът на отбраната на САЩ Аштън Картър, цитиран от Си Ен Ен.

„Смятам, че атентатите в Брюксел показват, че ние и европейците трябва да оскурим нашата кампания за победата над ДАЕШ в Сирия, Ирак и на други места. Европа трябва да повиши усилията си и да действа с нас.

Не е достатъчно да ги победим в Ирак и Сирия. Атентатите показват, че групата има симпатизанти, които са белгийци или французи и които вече живеят в Европа. За това и специалните служби трябва да работят внимателно на собствена територия“, заяви Картър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост):

    1 0 Отговор
    "...трябва да оскурим нашата..."

    Вие наистина ли? :)