Last news in Fakti

9 Май, 2017 11:22 4 563 19

Путин: Никой не може да пороби Русия!

  • русия-
  • владимир путин-
  • ден на победата-
  • пороби-
  • страна-
  • президент-
  • москва

Русия отбеляза Деня на победата

Путин: Никой не може да пороби Русия! - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин е убеден, че няма сила на света, която може да пороби Русия, предаде ТАСС. Държавният глава заяви това по време на парада по случай победата над нацистите през Втората световна война.

„Няма, не е имало и няма да има сила, която да покори нашия народ“, подчерта държавният глава на Червения площад по случай Деня на победата.

„Нашият народ се сражаваше на живот и смърт, защитавайки родината и направи невъзможното – отблъсна назад кървавото колело на Втората световна война, изгони врага от там, където той бе посмял да стъпи на наша земя, съкруши нацизма, сложи край на неговите зверства", заяви Владимир Путин.

„Длъжни сме да помним, че войната отнесе милиони животи. Колкото по-назад във времето остава Великата отечествена война, толкова по-голяма е нашата отговорност за стабилност и мира в света", допълни руският държавен глава.

„Днес скланяме глава пред светлата памет на всички, които не се завърнаха от войната - пред синове, бащи, майки, мъже, жени, братя, сестри, близки, приятели, скърбим и за ветераните, които вече си отидоха. Правим го, без да скриваме сълзите. Ние чувстваме кръвно родство с поколението на героите", заяви още Владимир Путин.

Хиляди военнослужещи и наземна техника участваха във военния парад. Заради лошите метеорологични условия обаче въздушното представление със самолети и хеликоптери беше отменено от министерството на отбраната.

За първи път в парада бяха включени отряди на общоруското военно-патриотично движение „Юнармия", девойки - курсанти от Военната свързочна академия „Будьони" и Военно-космическата академия „Можайски", както и военнослужещи от морската пехота на Северния флот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    14 58 Отговор
    Никой няма да поробва Русия, но Путин може да поробва свободата и територията на своите съседи като Украйна!
  • 2 Путлер

    12 49 Отговор
    Това е руският фашизъм!

    Коментиран от #3

  • 3 подлоги не ни трябват бе

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "Путлер":

    ---------НЕ---------Ето това е фашизъм....https://youtu.be/4CZKb3625Jg

    Коментиран от #4

  • 4 Ярослав Станчев

    5 26 Отговор

    До коментар #3 от "подлоги не ни трябват бе":

    Типична имперско-фашистка .....
  • 5 кроко

    15 14 Отговор
    За руския народ, Путин си е прав, но на този свят има още мноооого народи, които едва ли някой е способен да ги пороби !
  • 6 Пеньо

    13 34 Отговор
    Двете крадливи джуджета от снимката са истинските днешни поробители на Русия! Друг не може и не иска да я поробва! Рано или късно руснаците ще им дадат заслуженото!
  • 7 Ленин

    10 19 Отговор
    По-добре разкажи как Ленин предаде руската централна Банка в Ръцете на Ротшилд през 1917 година и,тогава питай още веднъж народа поробен ли е или не... ;-)
    П. С. Това се отнася и за Българската централна Банка...
    Честита победа на народите Овце !

    Коментиран от #10

  • 8 Честит празник

    40 14 Отговор
    Велик народ, облят в слава! Можем само да се учим от тях. А Путин. Според мен е по велик и от вожда Сталин. Извади Русия от калта в която я захвърли и предаде оня белязания, и името му няма да произнеса, то ще бъде забравено .
  • 9 неутрален

    25 9 Отговор
    ДО#7
    Дай сега Путин да отговаря и за Петър първи. Ние българите сме прост народ и затова сме на това дередже. Какво е станало преди 150 години дай да са отговорни сегашните партийни единици. Не гледаме настоящето и 10-15 години да се накажат тези, които вършат злините и да се накажат, а търсиме вината преди стотици години, които са измрели и друг да е виновен. ПРОСТОТИЯТА Е ВЕЛИКА.

    Коментиран от #19

  • 10 Неутрал

    13 10 Отговор

    До коментар #7 от "Ленин":

    Всички национални банки от всички държави са собственост на Ротшилд. Още националните банки на Сирия, Иран и Северна Корея не са в тяхна собственост.

    Коментиран от #12

  • 11 Киро

    4 24 Отговор
    Да, тя отдавна е поробена от олигарси, екс КГБ кадри, като Путю и подобни!

    Крепостни селяни с промити от пропаганда кратуни.
  • 12 стоян георгиев

    4 13 Отговор

    До коментар #10 от "Неутрал":

    стига бе?ти си много инфоримран,да не работиш за кгб?
  • 13 карли

    24 5 Отговор
    ДО НЕСВЕДУЩИТЕ, МОЛЯ ДА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! ПРОВОКАЦИЯТА НА АМЕРИКА И ЕВРОПА В УКРАЙНА БЕ , ЗА ДА СЕ ХВАНЕ ПУТИН НА ВЪДИЦАТА, НО ТОЙ НЕ Е ТОЛКОВА ТЪП КАТО БУШ- МЛАДШИ , ОБАМА , ИЗРАЕЛ И КОМПАНИЯ. ХАМЕРИКАНЦИТЕ В ЛИЦЕТО НА ВИЦЕ-ПРЕЗИДЕНТА ДИК ЧЕЙНИ ЗАЕДНО С ЕВРЕИТЕ НАЛЯХА НАД 4 МИЛИАРДА ДОЛАРА, ЧЕЙНИ И КОМПАНИЯ В ЛИЦЕТО НА ВАН-ГУАРД -ЧАСТНА АРМИЯ НАД 10 000 ДУШИ СТАРИ КАДРИ НА АМЕРИКА, ИЗРАЕЛ, И АНГЛИЯ ИНСЦЕНИРАХА МАЙДАНА С ИДИОТИТЕ НА СЪТРУДНИКА НА ХИТЛЕР, КОЙТО ТРЕПЕШЕ ЕВРЕИТЕ В УКРАЙНА- ДА МОМЧЕТА ТОВА БЕШЕ ПРОЧУТИЯТ БАНДЕРА, ЗА ТОВА СЕГА МУ РАЗНАСЯТ ПОРТРЕТИТЕ КАТО ГЕРОЙ. КАТО ТЕЗИ , КОИТО БОМБАРДИРАХА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА СЪРБИЯ , ТА УКРАЙНА ЛИ ЩЕ ГИ СПРЕ. ТЕЗИ КОИТО СЕ ОТЦЕПИХА ОТ УКРАЙНА- ДОНБАС И ЛУГАНС СА ОПЪЛЧЕНЦИ/ ТЕ НЕ СА ПОПЛЮВКОВЦИ КАТО НАС- МНОГО КОРАВИ К...ЛЕТА СА , КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ЗА ТЯХ /. ДА ПОМАГАТ И РУСНАЦИ, ЗАЩОТО ТАМ СА ЖИВЕЛИ И ЩЕ ЖИВЕЯТ. КАКВО ПРАВИ ЧАСТНАТА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ТАМ. ТЯХНАТА ЗАДАЧА Е ДА ЗАВЛАДЕЯТ УКРАЙНА, ЗА ДА ПОЧНЕ ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА ЕВРЕИТЕ, ЗАЩОТО СМЯТАТ ЧЕ ТОВА Е ТЯХНАТА ХАЗАРИЯ. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПРАВОСЛАВНИ ЦЪРКВИ СЕ ЗАПАЛИХА ОТ УКРАИНСКИТЕ КАТОЛИЦИ И БАНДЕРОВЦИ. ТЕ СА СИГУРНИ , ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ИЗРАЕЛ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТА ОТ АРАБИТЕ, ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ БЕДИ ИДВАТ ОТ ИЗРАЕЛ. АКО ПУТИН РЕШИ ЗА УКРАЙНА , НЕ ПО-ВЕЧЕ ОТ 3-4 ДНИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПОХОДА ДО ПОЛША.

    Коментиран от #17, #18

  • 14 Карли

    24 6 Отговор
    МЕЖДУ ДРУГОТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ЕВРЕЙСКИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНЖЕНЕР НАРИЧАЩ СЕ ХЕНРИ КИСИНДЖЪР НАПИСА НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД МАЙДАНА, ЧЕ ТОВА Е ГОЛЯМА ГРЕШКА НА САЩ, АНГЛИЯ И ИЗРАЕЛ , С ПОМОЩТА НА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ И ТОВА ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗИ ЗЛЕ НА РЕПУТАЦИЯТА, НО КОЙ ДА СЛУША. ТОЙ ПОТВЪРДИ , ЧЕ НЕ ПОЗНАВАТ ПУТИН И ТОВА ЩЕ ИМ ДОНЕСЕ НЕПРИЯТНОСТИ, ЗАЩОТО Е ПОДГОТВЕН КАТО БИВШ ОФИЦЕР НА КГБ КАТО СТРАТЕГ, МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ШЕМЕТИ КАТО ОЛАНД, МЕРКЕЛ И ОБАМА И СЕГА И ТРЪМП. НЕ СЛУЧАЙНО СПИСАНИЕТО ТАИМ- НАЙ АВТОРИТЕТНОТО В САЩ - ЗА ВТОРИ ПЪТ ГО НОМИНИРА ЗА НАЙ- ВЛИЯТЕЛНИЯТ МЪЖ НА ПЛАНЕТАТА. ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ С ГОРНИТЕ ГЛАВИ , А НЕ С ДОЛНИТЕ И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.
  • 15 токо

    4 1 Отговор
    Карли, тия нямат нито горна нито долна глава. Те са (той е) с природно неопределен пол. Не им(му) се налага да мислят. Изпълняват план-график по инструкция от по-горе.
  • 16 no name no face no number

    3 0 Отговор
    След като видях един филм в нета за всичките тези Путин, Буш, Кисинджър и всички водещи политици се оказват масони и си се срещат и радват заедно иначе са противници за пред хората. Та реших, че няма смисъл да се хабя за тях. Един дол дренки са всичките. Радев нямам идея. Принципно нямаше алтернатива, но съвсем не ми хареса, че като военен пилот и той си затвори очите за химическите следи. Явно трябва да се срещам лично да му обясня как стоят нещата.
  • 17 Sergiy

    3 16 Отговор

    До коментар #13 от "карли":

    "ополченци"? , ами отиди да ги видиш тези "ополченци", зад PC вие московитски тролчета всички сте ХЕРОИ.
  • 18 Sergiy

    1 17 Отговор

    До коментар #13 от "карли":

    ти или пиян или нещо друго, отрезвей за начало, такива глупости пишеш, че направо коса се вдига )))
  • 19 абстракция

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "неутрален":

    най - интересното за мен, е че тези които ти подкрепят коментара с плюс са същите тези прости хора за които говориш. разберете че харесвайки на някой плюещия коментар не ви прави автоматично умни и независими бе не се чувствайте така все едно сте над тези "ПРОСТИ ХОРА"
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания