11 Септември, 2018 15:50 1 847 6

САЩ не могат да притиснат Международния съд

  • международен съд-
  • хага-
  • сащ

От там обявиха, че продължават да работят

САЩ не могат да притиснат Международния съд - 1
Снимка: Shutterstock

Международният съд в Хага обяви, че ще продължи да работи необезпокояван, съобщи РИА Новости.

Изявлението е в отговор на думи на съветника по национална сигурност на САЩ Джон Болтън. По-рано той заяви, че САЩ може да наложат санкции над трибунала, ако той разследва предполагаеми престъпления от страна на американски военни в Афганистан.

"Международният наказателен съд, като съд, подчинен на закона, ще продължи да върши своята работа необезпокояван, в съответствие с тези принципи и всеобхватната идея за върховенството на закона", се казва в изявлението.

Съдът подчерта, че е независима институция, подкрепяна от 123 страни. Той ще продължи да работи по случаите, с които вече се е заел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГНЕВЕН

    35 0 Отговор
    Няма такава наглост просто!!!
    щатите ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ!!!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 др Иванов

    27 0 Отговор
    Явно не само маккейн има тумор, ами и държавата му.
  • 3 аналитик

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГНЕВЕН":

    Защо? Не е нужно. Просто грябва да застанат на власт там по-умерени непоследователи на имперската политика, която води елита. Ако бъдат унищожени САЩ, кой ще посочва Русия като демон? Соросоидите ще умрат гладни. Чичо Тръмп трябва да се обгради с гейове и лесбийки в управлението и ще спре щатската имперска политика. Хората на любовта не обичат войната и ще донесат мкр.
  • 4 аналитик

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГНЕВЕН":

    Елита в САЩ шритежава и оръжейните и други корпорейшън. Той има интерес от експанзии и войни, за да пещели повече. И понеже иска ресурси всичко това, затова се спрятат и войните и превратите. Ако друг, невойнственн кръг е начело на САЩ, света би бил по-мирен ВЕРОЯТНО. И понеже елита е гладен за печалби, трябва цел за войната. Такива са Русия, Иран... И страстите на тълпите се насочват натам. Помните как ни зомбираха в соца срещу загниващия капитализъм, а другарите си бяха капиталисти.
  • 5 ivan4o

    1 6 Отговор
    Им пратят малко assassin4eta на тея от хаго и ще забравят за сичко
    Цирк голям
  • 6 onq s konq

    1 7 Отговор
    Всъщност на тоя "съд" в Хага...колко "Томахавки" му трябват,или в момента си глади Бялото знаме дето ще го размахва на Тръмп?
Новини по държави: