Last news in Fakti

18 Септември, 2018 14:50 1 864 4

Ким Чен-ун доволен от Доналд Тръмп

  • северна корея-
  • ким чен-ун-
  • мун дже-ин

Той премина по улиците на Пхенян с Мун Дже-ин

Ким Чен-ун доволен от Доналд Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Срещата с президента на САЩ Доналд Тръмп донесе стабилизиране в регионалната сигурност. Това заяви лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун по време на срещата си президента на Южна Корея Мун Дже-ин, цитиран от РИА Новости.

Мун Дже-ин днес пристигна на посещение в Северна Корея. Той разговаря с Ким Чен-ун за разоръжаването на страната.

Самият Ким Чен-ун е изразил надежди за големи резултати от преговорите. Той е благодарил на Мун за неговото сътрудничество по време на срещата с Тръмп.

Преговорите между двамата лидери ще продължат и утре. Това е третата среща между тях през тази година.

Двамата преминаха през улиците на Пхенян с лимузина. Ким Чен-ун посрещна Мун Дже-ин лично на летището.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО МИРО ТВОРЕЦ

    5 2 Отговор
    Цял свят се стреми да се помири и напредва към прогрес и благоденствие. Само малокалибреното изродче от Кремъл се пеняви и размахва картонени военни играчки. Няма спасение за Кочината.
  • 2 Guðmundsson

    3 3 Отговор
    Не разбрахте ли, че всичко е цирк. Ким, путкин и Тръмп са комбинка.
  • 3 Guðmundsson

    1 3 Отговор
    Иначе по-гнусен от путкин няма. Ще пукне в мъки с цялото му проклет шибано семейство и с кеф да му се гаврят с трупа му!

    Коментиран от #4

  • 4 отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Guðmundsson":

    Какво семейство? Всичко около Путин е лъжа и измама. Някой може ли да каже как е бащиното му име? Човекът е израсъл в дом за сираци и носи името на мястото, където е намерен. На пътя. В началото на перестройката тези неща се говореха свободно, някаква жена от руските села каза, че е познала в лицето на Путин изоставения си син и така нататък. След това започнаха да му се приписват някакви дъщери, някакъв баща, някакви лъжи. Всичко около Путин и Русия е нагла лъжа и отричане на факти. Лъжата е издигната в култ, лъжат и не им пука. Целият свят знае това, само нашите жадни за власт и грабене от БСП се правят на ударени. В него търсят спасението си и тласкат държавата към гибел. Защото ако това стане, мизерията няма да засяга тях, привилегиите веднага ще цъфнат на преден план, а несъгласните с номерата им ще бъдат преследвани и измъчвани.
Новини по държави: