19 Септември, 2018 11:10 4 098 1

Тръмп разобличава ФБР

  • сащ-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ разсекрети документите за разследването за руската намеса в изборите

Тръмп разобличава ФБР - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обясни защо е наредил да разсекретят документите, свързани с разследването за руска намеса по време на изборите през 2016 г., съобщи The Hill.

Тръмп заяви, че така иска да разобличи злоупотребите в разследването. Той заяви, че разобличаването на ФБР ще е едно от най-големите постижения на мандата му.

„Надявам се да го отбележат с данъчните съкращения, премахването на регулациите и всички неща, които направих. Това може да бъде най-важното нещо. Говорим за корупция. Трябваше да уволня Джеймс Коми още, след като спечелих първичните избори“, заяви Тръмп.

Бившият директор на ФБР Джеймс Коми започна разследването срещу Тръмп. В същото време той е обвиняван за загубата на Хилари Клинтън, след като започна разследване срещу изтичането на нейни имейли, седмици преди изборите.

Той беше отстранен от длъжност през 2017 г. Сега Коми е един от най-големите критици на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jiji

    19 3 Отговор
    Правилно!Браво!