Last news in Fakti

8 Май, 2020 11:08 1 523 2

Индия започна масово извозване на блокирани в чужбина граждани

  • индия-
  • коронавирус-
  • граждани-
  • пътуване

Мащабно логистично предизвикателство

Индия започна масово извозване на блокирани в чужбина граждани - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Индия започна масово извозване на десетки хиляди граждани на страната, блокирани в чужбина заради пандемията от коронавируса.

Над 300 души бяха превозени с два полета от Дубай. Те са пристигнали снощи и са били поставени под карантина. Още близо 15 хиляди индийци се очаква да пристигнат от 12 държави с над 60 специални полета на „Еър Индия“ през идната седмица.

Те сами ще заплатят билетите си и ще бъдат тествани за COVID-19, преди да се качат на борда, предаде Би Ти Ви. От налагането на карантината през март Делхи организира няколко полета за извозването на свои граждани от чужбина. Настоящата операция обаче е най-масовото усилие, организирано досега.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝

    12 0 Отговор
    Ами то и в България има брокирани индийци от няколко века насам тях кога ще почнат да ги извозват към Индия ?
  • 2 Ха ха

    10 0 Отговор
    От Столипиново ,Факултето,Банишора всички са проверени.Здрави,прави ,готови за поход към майка Индия.Боко да се договори с Ердоган за отворен коридор за туристите от Индия и Пакистан , връщащи се в Индустан.