Last news in Fakti

18 Юни, 2020 10:15 2 615 0

Коронавирусът спря Григор Димитров

  • григор димитров-
  • orange county breakers-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • коронавирус

Гришо няма да може да участва в турнира Orange County Breakers заради рестрикциите, наложени заради разпространението на заразата

Коронавирусът спря Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще пропусне турнира Orange County Breakers, който трябваше да се проведе в курорта Грийнбрайър (щат Западна Вирджиния) между 12 юли и 2 август.

Организаторите обявиха на профила си в „Туитър“, че Гришо няма да може да участва заради рестрикциите, наложени заради разпространението на коронавируса. Същата причина спира от участие в турнира и чешката тенисистка Кристина Плишкова.

„Поради наложените ограничения и правила за международните пътувания, Кристина Плишкова и Григор Димитров няма да могат да играят на турнира Orange Country Breakers. Поддържаме връзка с двамата, ако все пак успеят да пристигнат“, съобщиха организаторите в социалната мрежа.

Както е известно, Григор Димитров се прибра в Европа през миналата седмица, за да участва на благотворителна верига „Adria Tour“ в Белград, организиран от Новак Джокович. Сега на Гришо предстои да играе във втория турнир, който ще се проведе в Задар. Вчера Гришо замина за Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА