Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 07:36 5 083 27

Мангъров: Настоящите коронавируси, които откриваме сега, не са COVID-19

  • атанас мангъров-
  • коронавирус-
  • ваксини

Клиничната картина, която дава това, което днес наричаме COVID, е напълно различна от това преди две години, заяви инфекционистът

Мангъров: Настоящите коронавируси, които откриваме сега, не са COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Тестовете за COVID в момента регистрират обикновения коронавирус, който съществува от десетилетия сред обществото, а статистиката за заболели от COVID в момента не се отнася до COVID-19 отпреди две години, обясни пред медиите инфекционистът доц. Атанас Мангъров, цитиран от varna24.bg.

Клиничната картина, която дава това, което днес наричаме COVID, е напълно различна от това преди две години, каза още доц. Мангъров и добави, че това, което имаме сега като COVID, по нищо не се различава от обикновените вирусни инфекции, с които всеки от нас се среща всяка година веднъж или два пъти.

Настоящите коронавируси, които откриваме сега, не са COVID-19, каза доц. Мангъров. Откриваме нещо, което винаги го е имало, но сега го регистрираме заради наличието на тестове, тази подробност дава възможност за много сериозни манипулации върху гражданите, каза още инфекционистът.

Тъй като COVID в момента не е COVID-19, това означава, че и ваксините, прилагани днес, не действат, тъй като са създадени за друг вирус, обясни доц. Мангъров и добави, че днес, две години по-късно, става ясно, че прилаганите ваксини способстват, особено в млада възраст, за развитието на миокардити, автоимунни заболявания, тромбози, а случаите на внезапна смърт при ваксинираните зачестяват.

С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания – 37%, Германия – 16%, Гърция – 32%). Доц. Мангъров прогнозира и в бъдеще редица инциденти, свързани с ваксините – събития, които ще бъдат видени вследствие от изминалото време.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дара

    147 9 Отговор
    Най после един човек да каже истината. Респект!

    Коментиран от #3, #9, #11, #21

  • 2 Раданч Татлъту

    84 7 Отговор
    Не бойте се деца!Леля Урсула е осигурила по 10 ваксини за всеки член на голямото европейско семейство!💋👧💉💉💉🥳🤡👍

    Коментиран от #6

  • 3 Истината

    10 72 Отговор

    До коментар #1 от "Дара":

    е в статистиката. Въпреки усилията на начетените ни лекари, все още сме на второ място по смъртност. Но има време може да грабнем златото.

    Коментиран от #7, #13

  • 4 Да бе да

    7 96 Отговор
    Този бих го сложил в аквариум 😁

    Просто симпатичен лизард! Даже ще му давам зеле и салата до живот 😍😘
  • 5 Недвля от Октомври

    67 3 Отговор
    То и за преди две години все още не се казва какво точно се случи, кой го направи и защо, но ще минат десетилетия и това ще стане, защото рано или късно някой официално ще проговори! Не се съмнявам, че когато стане това организаторите и участниците ще са на преклонна възраст и света ще е потопен в новия световен ред, за който вече всички бъркат по джобовете да извадят парички за да си платят билетчето, но това ще е самоначалото. Тъй като цената не се измерва с доверителни книжа!
  • 6 Моарейн

    62 2 Отговор

    До коментар #2 от "Раданч Татлъту":

    Когато имаш две ризи, дай едната на ближния си. Аз съм ларж, подарявам ѝ полагащите ми се ваксини.
  • 7 Раданч Татлъту

    51 3 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Причината за тва не е в Ковид-19!!!Важното е,че шефовете на Здравната каса имат джакузи в офисите си......,ако разбираш какво ти казвам.😎💋👧💋😎
  • 8 Бай Х

    79 6 Отговор
    Мангъра отново им го казва на ковид измамниците.
  • 9 Рошко

    75 6 Отговор

    До коментар #1 от "Дара":

    Той винаги е казвал истината, ама оди обяснявай на @@@оти.срещу купени медии как се воюва. Медведев вчера много точно го описа за урсула и олаф,
  • 10 Доктор

    81 4 Отговор
    Мангъров е голям! Респект...
  • 11 ПОРЕДНАТА "КОНСПИРАЦИЯ" СТАНА РЕАЛНОСТ

    53 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дара":

    "С 16% средно се е увеличила смъртността в ЕС през лятото на тази година, като статистиката сочи, че в държави с по-малък брой ваксинирани, като България, ръстът на смъртност е 1,45. За сравнение при държави със задължителна ваксинация, ръстът е много по-висок (Испания – 37%, Германия – 16%, Гърция – 32%). Доц. Мангъров прогнозира и в бъдеще редица инциденти, свързани с ваксините – събития, които ще бъдат видени вследствие от изминалото време"


    Поредната "КОНСПИРАЦИЯ" стана ФАКТ! РЕДУКЦИЯТА и НУЛИРАНЕТО на населението са в ход. А стадото чака.
    😷🐑😷🐑😷🐑😷🐑😷🐑😷🐑😷🐑











  • 12 Човек

    5 41 Отговор
    Проблемът на Мангъров е, че изглежда и говори като ненормалник. Просто не прилича на човек, на който може да се има доверие. Иначе аз не вярвам на тези набързо скалъпени ваксини и след като ситуацията ми не го изисква, не бих си сложил такава. Още повече, че карах короната през февруари и по-лека настинка не съм имал през живота си. Отидох на лекар само защото държах 37.1-37.2 в продължение на 2-3 дни и исках да знам дали не е това, за да не заразя някой. Положителен тест и абсолютно никакви симптоми.

    Коментиран от #15

  • 13 Рошко

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Дааааа истината е в стъкмистиката
  • 14 Ти да видиш

    33 2 Отговор
    Закупуването на ваксините срещу коронавируса се оказа не само нашумяла скандална история, когато страните членки на ЕС проверяваха почти ежедневно как ли са ги прецакали собствените им съюзници по превантивните лекарства, но и по печеливш бизнес. От думите на евродепутата Кристиан Терес, който многократно е казвал, че сделката между фармацевтичните компании и ЕС е струвала на хазната (тоест на европейските данъкоплатци) 71 (седемдесет и един) милиарда евро, стана ясно, че под някои брюкселски кресла може би започва да гори.
    Броят на дозите от същите тези ваксини - тук евродепутатът цитира доклада на одиторите на пленарната сесия - "е десет инжекции за всеки жител на Европейския съюз".
  • 15 Петър

    1 16 Отговор

    До коментар #12 от "Човек":

    Как можа да напишеш тази глупост?
    Проблемът на Мангъров е, че изглежда и говори като ненормалник. Просто не прилича на човек, на който може да се има доверие.
  • 16 Ми много ясно

    4 23 Отговор
    Сега е ковид 22, догодина 23 и т.н. Мангъра наред ли е?
  • 17 Сандо

    7 11 Отговор
    А казват,че ваксините не вършели работа!
  • 18 ......

    36 3 Отговор
    браво на доцент Мънгаров браво на доцент Мънгаров браво на доцент Мънгаров
  • 19 ......

    24 4 Отговор
    браво на доцент Мънгаров браво на доцент Мънгаров браво на доцент Мънгаров
  • 20 А ваксината срещу израждане

    6 16 Отговор
    Явно действа 😂😂😂😂
  • 21 А Киро, Асен, Тиквочът

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дара":

    Искаха да ваксинират всички българи! Демек искаха да ни Убият, нас, родители, деца, приятели, роднини, събратя! Те искаха да ни убият, а ние защо не се защитихме???
  • 22 Мангър Бангър

    4 18 Отговор
    Тестовете си отчитат коронавируса, а това, че клиничната картина се е изменила говори само за това, че по-голямата част от популацията вече се е срещала с вируса на по-ранен етап и съответно е развила някакъв имунитет. Толкова за мангъризмите и мангърщината.
  • 23 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 21 Отговор
    ДОКОГА ЩЕ ПОКАЗВАТЕ ТАЗИ ....... МУМИЯ , ВЪРХУ КОЯТО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ САМО ....... АРХЕОЛОЗИТЕ ....... ФАКТ !
  • 24 Абе какъв е този синдром

    1 10 Отговор
    Изрожденството винаги в комплект с мангърианство.....някой психиатър да каже.
  • 25 Вирус

    5 1 Отговор
    То това се знаеше изведнъж се загрижиха за нашето здраве с неистово боцкане хаха планът върви
  • 26 Вирус

    3 1 Отговор
    Целта е ясна всички в кошарата каквото ви дадем това ще е и още принуди ще има
  • 27 истина ти казвам

    2 0 Отговор
    Мангъров: Настоящите коронавируси, които откриваме сега, не са COVID-19. Направи ми впечатление че,писача е пропуснал научната титла на г-н професор Мангъров! Защо? Защото казва и пише истината ли? Жалки сте! РЕСПЕКТ за куража и честността г-н Мангъров,на истина!!!!!