Отидете към основна версия

6 361 22

Синът на шеф Манчев го уреди с майката на гаджето си

  • шеф манчев-
  • иван манчев-
  • кулинар-
  • готвач-
  • любов-
  • жена

Шеф Манчев отново има нова жена до себе си

Топ кулинарят Иван Манчев, който през февруари стана на 47 години, се оказа същински Казанова на нашето време, твърди HotArena. Той сменя жените си по-често, отколкото автомобилите си и отскоро започна да се появява публично с трета жена. Тя се казва Ива Бека. Атрактивната блондина и известният кулинар бяха сред гостите на партито, което фолк певицата Анелия спретна у дома си за рождения си ден на 1 юли.

По този начин Манчев направи официална връзката си с мениджърката на фирма за реклами. Вече не е тайна, че блондинката е майка на Елина Бека - гаджето на Христо - сина на шеф Манчев. Наследникът на кулинаря завърши престижна езикова гимназия в София. Именно 18-годишният младеж е причината баща му пак да срещне любовта. Христо завел приятелката си Елина и майка ѝ в ресторанта на татко си "Кактус" в центъра на София.

Още щом зърнал Ива, шеф Манчев установил, че е привлечен от нея."Тя е невероятна жена - красива, умна, с чувство за хумор. Веднага намерихме общ език", признава готвачът. Той не крие, че е хлътнал до уши по дамата, която също има един брак зад гърба си. Близки до шеф Манчев издават, че въпреки перипетиите в любовния си живот, той продължава да поддържа перфектни отношения с майките на трите си деца. От първата си съпруга Марина, с която имаха 18-годишен брак, Манчев има дъщеря Виктория и син Христо. От варненката Цветомила е едногодишния му син Александър. Раждането на бебето миналото лято изпревари с няколко дена официалния му развод с Марина.

Противно на очаквания, че той ще е съпътстван от шумни панаири, нищо подобно не се случи. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо, а тя и двете им деца останаха да живеят в 3-стайния семеен апартамент. Тя продължава да е и пълноправен съдружник в бизнеса му.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.

Свързани новини