Отидете към основна версия

31 433 42

Жена си поръча чисто нов iPhone, но в кутията намери...

  • iphone-
  • iphone 13-
  • измама-
  • кражба-
  • телефон-
  • доставка

Кражбата струва на англичанката 1500 британски паунда

Илюстративна снимка: Shutterstock

Англичанка остава шокирана, след като плати хиляда и половина паунда за нов iPhone 13 Max Pro, който си поръча онлайн, а намери течен сапун за ръце в кутията, която получи, съобщава The Sun.

32-годишната Хаула Лафхейли закупила новия модел телефон, който трябвало да бъде доставен до дома ѝ от уебсайта на Sky Mobile. Жената направила авансово плащане от 150 паунда и подписала договор за 36 месеца, който ѝ струвал 1,5 хиляди паунда.

Куриерската служба на DPD трябвало да достави пакета до дома ѝ, но куриерът се обадил и казал, че е заседнал в трафик. На следващия ден куриерът се върнал, но този път снимал само входната врата на къщата на англичанката и потеглил. На третия ден най-накрая пакетът бил доставен, но за ужас на жената тя открила в кутията само бутилка сапун за ръце.



Лафхейли позвънила в Sky Mobile. От фирмата ѝ казали, че ще проведат разследване на инцидента. Но оттогава минало повече от седмица, а жената все още няма нито обаждане за случилото се.

„Живеем в апартамент на първия етаж, така че трябваше да се уверим, че куриерът не е попаднал на грешен апартамент. Видяхме как шофьорът спря близо до нашата къща, снима я и си тръгна “, каза англичанката. Самият шофьор казва, че е отишъл до вратата, почукал е и никой не е отворил. Така че трябвало да се върне на следващия ден. Жената твърди, че през цялото това време е гледала през прозореца, а думите на шофьора са лъжа.

„Друг куриер дойде при нас и съпругът ми излезе да вземе пакета в 8:50 сутринта. Отворихме го около обяд, защото преди това спях, и открихме сапун за ръце вътре. Можете ли да си представите," възмущава се жената.

Тя подчертава, че е била шокирана от откритието и все още има нужда от нов телефон.

"Очевидно телефонът е откраднат. Ужасно е", казва Лафхейли.

Sky Mobile и DPD не отговориха на исканията на журналистите за коментар.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 51 гласа.

Свързани новини