Отидете към основна версия

26 205 100

Щерката на Кирил Петков отпразнува 15 г. у дома

  • кирил петков-
  • дъщеря-
  • семейство-
  • рожден ден-
  • ема петкова

Ема отпразнува 15-ия си рожден ден в компанията на семейството и далеч от хорските очи

С домашно парти и огромни надуваеми цифри 1 и 5, торта от безглутеновата витрина на мама Линда и скромно тържество. Така премиерската дъщеря Ема Петкова отпразнува навършването на 15 години, похвали се тийнейджърката в социалните мрежи.

Ема е второто дете на премиера Кирил Петков и съпругата му Линда, а наскоро стана и главно действащо лице в скандал с ударната охрана на татко си в Американския колеж в столицата. Момиченцето бе част от тържество в учебното заведение по повод мюзикъла „Котки", където родителите ѝ пристигнаха с лъскава лимузина, а охраната на премиера шашна родители и деца, присъстващи на тържеството.

Тийнейджърката Ема обаче няма нищо общо с надутите и разглезени деца на властта и знаменитостите у нас - скромна отличничка, Ема нямала нищо против да празнува рождения си ден вкъщи, научи „Уикенд”.

За да не станат мишена на папараци заради трусовете покрай оставката на татко ѝ, Ема и семейството ѝ решили да празнуват в уюта на апартамента си в центъра на столицата, а украсата за дома била избрана от майка и дъщеря заедно. Така вместо с парти със съученички в лъскаво заведение, Ема се сдобила с домашен купон пред семейните фотографии у дома с балони и торта от здравословната сладкарница на мама Линда.

Скромното дете, въпреки рисковата си възраст, не залита нито по популярните за тийнейджърките "подобрения" като хиалурон, прически и провокативни дрехи, а пред Ема дъщерята на Анелия Ивон Динева, която е на почти същата възраст, прилича на шантонерка. Ема напълно разбирала, че ситуацията никак не е празнична нито за майка ѝ, нито за баща ѝ и нямала против да чества празника си скрита от прожекторите и клюкарите по столичните заведения.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 143 гласа.

Свързани новини