Отидете към основна версия

4 337 31

"LE FIGARO": България е сърцето на трафика на хора

  • българия-
  • трафик-
  • хора

От Брюксел Жан Клод Юнкер, между два "ишиаса" трябва също да се намеси, защото "Фигаро" е много по-влиятелен от гальовните доклади на Комисията

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-големият френски всекидневник написа: "България е сърцето на трафика на хора". Най-добре платената франкофонка и европейска комисарка Мария Габриел би трябвало да свика пресконференция за да опровергае френските журналисти?! Ако го направи, предполагам, че цялото правителство ще застане като един зад нея. Следствие на труднопоносимото погазване на националното достойнство на България, Екатерина Захариева - министър на външните работи, би могла да подведе под съдебна отговорност френския вестник!

От Брюксел Жан Клод Юнкер, между два "ишиаса" трябва също да се намеси, защото "Фигаро" е много по-влиятелен от гальовните доклади на Комисията. Тук-там вече се появиха аргументи, че шофьора е ирландец. Това е "глуха защита", която не издържа пред разкритията на публикацията. Трафика на хора отдавна надмина този с наркотици. Той не може да бъде само български. В него участват всякакви националности. "Парите нямат миризма", нито паспорт. "Фигаро" си служи с "камиона" за да разкрие каналите, които минават през България. По-лош афиш за евентуалните инвеститори или туроператори, едва ли би могъл да се отпечата.

И не е националността на шофьора, папионката на генерал Радев или копринената рокля на съпругата му, които ще заглушат бомбата на "Фигаро"!

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 18 гласа.

Свързани новини