Отидете към основна версия

2 659 27

"The New is coming": След местните избори предстоят предсрочни парламентарни

  • бойко борисов-
  • сглобка-
  • правителство-
  • избори

Вече са достатъчно компрометирани, предизвикали огромно разочарование сред гражданите с излъгани надежди за промяна

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Сглобката" е пред разпад. "Продължаваме промяната" и "Демократична България" влязоха в колаборация с онези, срещу които протестираха и хулиха, и на гърба на които изградиха своята политическа предизборна ПР-стратегия за борба с корупцията, за да получат доверието и подкрепата на демократичната общност в България, която да ги изстреля в законодателната, а от там и в изпълнителната власт. Вече са достатъчно компрометирани, предизвикали огромно разочарование сред гражданите с излъгани надежди за промяна, правов ред, справедливост и върховенство на закона, което е сериозна предпоставка за сваляне на Кабинета от ГЕРБ и ДПС, предизвикване на предсрочни парламентарни избори и, ако не пълното изхвърляне на ПП-ДБ от Парламента, то поне до превръщането им в незначителна като влияние и численост парламентарна група в знаковото 50-то Народно събрание. И ако ГЕРБ и ДПС смятат, че така те ще заемат по-голямо място в сърцето на евроатлантическите ни партньори, които според тях са заложили изцяло към момента на ПП-ДБ, то LIBERTA.BG знае, че САЩ са винаги с няколко хода напред и Новото идва!...

"Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във врачанското село Лиляче на мероприятие на младежката организация на партията, като така, може би, поставя началото на онова, което предстои след местните избори - сваляне на правителството и предсрочен парламентарен вот.

"Вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури (на МВР - бел.р). Сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури. Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100%, изключвам външното министерство“, посочи неслучайно Бойко Борисов.

"Притеснително е и това, което се случва с цените на горивата, защото те се вдигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-много", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"Пеевски сваля правителството, Боко е само консилиери, но даде пласмент", пише в заглавие сайтът "Афера"

Както категорично заяви АФЕРА още преди месец: Пеевски сваля правителството след местните избори, а Боко е само консилиери, разбира се, без него няма как да стане срутването на пп/дб-тата.

АФЕРА прогнозира категорично, че и Пеевски, и Боко умишлено оставят още малко пп/дб да се изпонасерат още и тотално, когато ще обърнат палеца надолу, се посочва в публикацията на "Афера".

Какво мисли по въпроса най-влиятелният в България депутат Делян Пеевски и дали ДПС ще подкрепи по Черноморието всички кандидатури на ГЕРБ за общински кметове, сред които има една изключително компрометирана пред евроатлантическите ни партньори и демократичния свят, предстои скоро да разберем.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.

Свързани новини