Отидете към основна версия

9 520 17

Шофьор на такси: Имам 4 деца, а Мануел Нойер се подигра с мен

  • байерн мюнхен-
  • мануел нойер-
  • футбол-
  • шофьор на такси

Голямо разочарование

Снимка: БГНЕС

Вратарят на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер се оказа отрицателен герой в историята, която "Билд" публикува. Разказът е на таксиметров шофьор, който му върнал портфейл с пари, кредитни карти и документи, забравени в неговата кола. Вместо щедра благодарност, немският национал му изпратил само една своя фланелка. С това стиснатият Нойер си навлече подигравките на феновете не само в Германия, но и по света.

"Името и адресът на Мануел Нойер бяха написани на личната карта, а портфейлът съдържаше карта Visa Platinum, черна карта Mastercard и около 800 евро в брой", разказа таксиметровият шофьор с инициали HS.

Той решил да върне портфейла на Нойер и отишъл до къщата му в Лехел. След като не го намерил там, продължил към град Тегернзе, където футболистът има имот, но той не бил там. След това разбрал, че мениджърът му живее наблизо, отишъл при него и му оставил портфейла с информацията си за контакт. По време на цялото преследване таксиметровият шофьор изминава около 120 километра и губи време и пари, но бил доволен, че е върнал портфейла. Две седмици по-късно на адреса му пристига пакет с подписана фланелка на Нойер.

"Изпрати ми само един екип в кутия, дори нямаше благодарствена бележка. Имам 4 деца, а той се подигра с мен. Голямо разочарование", заяви шофьорът.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 35 гласа.

Свързани новини