Last news in Fakti

22 Юли, 2022 14:30 9 490 17

Шофьор на такси: Имам 4 деца, а Мануел Нойер се подигра с мен

  • байерн мюнхен-
  • мануел нойер-
  • футбол-
  • шофьор на такси

Голямо разочарование

Шофьор на такси: Имам 4 деца, а Мануел Нойер се подигра с мен - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер се оказа отрицателен герой в историята, която "Билд" публикува. Разказът е на таксиметров шофьор, който му върнал портфейл с пари, кредитни карти и документи, забравени в неговата кола. Вместо щедра благодарност, немският национал му изпратил само една своя фланелка. С това стиснатият Нойер си навлече подигравките на феновете не само в Германия, но и по света.

"Името и адресът на Мануел Нойер бяха написани на личната карта, а портфейлът съдържаше карта Visa Platinum, черна карта Mastercard и около 800 евро в брой", разказа таксиметровият шофьор с инициали HS.

Той решил да върне портфейла на Нойер и отишъл до къщата му в Лехел. След като не го намерил там, продължил към град Тегернзе, където футболистът има имот, но той не бил там. След това разбрал, че мениджърът му живее наблизо, отишъл при него и му оставил портфейла с информацията си за контакт. По време на цялото преследване таксиметровият шофьор изминава около 120 километра и губи време и пари, но бил доволен, че е върнал портфейла. Две седмици по-късно на адреса му пристига пакет с подписана фланелка на Нойер.

"Изпрати ми само един екип в кутия, дори нямаше благодарствена бележка. Имам 4 деца, а той се подигра с мен. Голямо разочарование", заяви шофьорът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа..

    52 2 Отговор
    Следващият път - гащи..
  • 2 Бате Шмрък

    75 1 Отговор
    Ако това беше портфейла на Ники Михайлов таксиджията щеше да бъде почерпен с чалга и бело

    Коментиран от #3

  • 3 тренер

    52 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бате Шмрък":

    и бонус Николета, нали ;)))

    Коментиран от #11

  • 4 Шишо Бакшишо

    35 17 Отговор
    Екип с подпис на Ноер в бея, ще се продаде минимум за 150€, така че бакшиша, ко се оплаква или очаква мерцедес?
    "Животът е радост и тъга"!
  • 5 Стиснат

    41 7 Отговор
    Ако беше Стоичков или Бербатов и толкова нямаше да получи! Да се радва, че не попаднал на нашите керпедени, че сигурно щеше да им плати голяма сума за емоционален стрес и нарушаване на личното им пространство!
  • 6 Зевзек

    25 38 Отговор
    Този боклук, който е създал 4 деца. Защо не е мислил как ще ги гледа когато ги е създавал.

    Земята е пернаселена с хора. Днес на Земята има 4 пъти повече хора отпреди 200 години. Днес на Земята има повече живи хора, отколкото хора са починали на Земята откакто го има човека до сега. За мен в днешно време е нормалко един човек да има 2 в редки случаи най-много 3 деца. Но 3 деца трябва да създават само по-заможните хора, които нямат проблем да ги отгледат. Разни примитивни, про...сти и необразовани маргинали, не трябва да създават повече от 2 деца. Про....стаците създават себоподобни и простотия.

    Коментиран от #9, #14, #15, #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Валерко

    37 4 Отговор
    От статията стана ясно само едно! Бакшишите са плиткоумни и извън България
  • 9 ЗНАЕЩ

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зевзек":

    Сладур, досега са се родили и са починали приблизително 93 милиарда души, без да броим живите почти 8 милиарда в момента...
  • 10 Призрак13

    19 3 Отговор
    Бакшиш наглец.
  • 11 еее

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "тренер":

    пък ти пък... човек да не направи добро вече
  • 12 МВР Мафията

    12 2 Отговор
    Добре, че полицаите не са взели парите и портфейла които е намерил бакшиша, както действат тук

    Коментиран от #13

  • 13 0808

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "МВР Мафията":

    ... колкото повече имат футболерите, толкова са по.алчни..Примери : Пог ба, Са лах. Кюрда, Берб
  • 14 Бащата

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Зевзек":

    Да, ти със сигурност си излишен.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Работя срещу бакшиши и знам, че

    5 0 Отговор
    Работя музикант на улицата срещу бакшиши и знам, че така описана случката не доказва нищо. А по скоро глупост и НАГЛОСТ, от страна на шофьора. Намерил си ги - свържи се по телефона и оставИ съобщение. Или оставИ мейл в клуба му, че ги пазиш, и си работИ. ТОЙ ЩЕ ТЕ ТЪРСИ...Просто е: Ако футболист на Левски или йойто и да е клуб загуби нещо във вашето такси - пишете в спортна редакция или в клибния имейл... Те ще дойдат официално да ти благодарят... А да тръгнеш да издирваш... То това е крещяща наглост и груба тенденция за пресметнати облаги.
    Аз телефонирам, оставям съобщение и координати. Идват, благодарят, отказвам 1 път дарението, но следва настоятелно оредлагане, което взимам. Никога не критикувам благодарността и господа, за шанса да помогна сърдечно... Никога не съм се изкушавал. Нойер може изобщо да не е разбрал това.С нрго е контактувал мениджъра. Той е изпратил фанелката ПРИ СВЪРШЕН ФАКТ. Не е дошъл Нойер при таксиста или музиканта, или клошаря, намерил ценните вещи и пазил ги до срещата за предаване. Това е логичността. Дал ги на "филанкошията" , а не на Ноер.
  • 17 Рошко

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Зевзек":

    Е ти пак може човека прави, ти като не можеш поне недей да завиждаш па ако искаш може и да ти направим