11 Април, 2017 18:54 1 331 15

Павлова призова президента да озапти служебния кабинет

  • лиляна павлова-
  • румен радев-
  • служебен кабинет

Призовавам президента Румен Радев да озапти служебния кабинет - да спрат да правят бели и да кадруват. Това обяви в предаването „Лице в лице” Лиляна Павлова, която беше министър на регионалното развитие в двата предходни кабинета на Бойко Борисов.

В началото служебното правителство показваше некомпетентност, но вече целенасочено залагат капани, допълни тя.

На призива на служебния регионален министър Спас Попниколов Павлова да се извини тя отговори, че не тя, а Попниколов трябва да се извини на хората от пътното строителство, които е обидил. А относно санирането е внесъл в прокуратурата някакви "пасквили", уточни Павлова.

По думите й служебният министър е изрекъл много лъжи в интервюто за „Тази сутрин”. Излъгал е, че не уволнил нито един човек от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), че оценителната комисия за магистрала „Струма” не е работила и че няма пари за ремонт на тунелите.

Павлова обвини служебният кабинет, че е спрял ремонтите на тунелите и те няма да бъдат реконструирани до лятото.

На въпрос дали Попниколов все пак не е свършил и нещо полезно тя отговори: „На умряло куче нож не се вади”.

Според Лиляна Павлова до края на месеца ще има редовен кабинет. Предложението на Бокой Борисов към Корнелия Нинова да стане председател на парламента било напълно сериозно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    14 3 Отговор
    Що не се запотите първо вие в кадруването, а след това да търсите причина в другите. Вие и вашата партия сте пример в политическите назначения за всички!!!!!!
  • 4 Враг

    18 4 Отговор
    Със какви очи Павлова дава съвет и акъл.А де не говорим че временното ни правителство е най правилното което съм виждал от доста време насам.Тя е просто един механизам и инструмент за усвояване на средства.

    Коментиран от #11

  • 5 дфбяе

    16 2 Отговор
    Тази досега беше смешна, а сега вече стана и нахална. Има и нормални хора в България - те много скоро ще вземат съвсем насериозно калинките. С наглото поведение само се амбицират хората.
  • 6 Константин

    18 2 Отговор
    ЛИЛЯНО МОМЕ ЛИЛЯНО,какво искаш да кажеш с това,Радев да озапти служебния кабинет.Искаш да кажеш че ако човек от ГЕРБ беше президент щеше да озъпти служебния кабинет ,та и цяла България може би,това ви е в кръвта ,да управлявате насилствено и с манипулации.Преди няколко месеца ти беше позамръзнала кръвчицата във вените,ама сега пак започваш да надигаш тъпата си глава АМИН.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 форсотот

    13 3 Отговор
    Ако има наистина скоро правителство - то ще бъде заченато в някакви невиждани грехове дори и за нашата действителност. Колкото и да не ми харесват, поведението на опозицията от партията на бившата номенклатура е най-достойно. Дали Борисов няма да си подаде още веднъж оставката - след като два пъти такова народа, защо не пробва бързо трети път - ако народът три пъти бъде 'минат' то тогава ще е вечно негов. Ама - за какво му е такъв народ .. хахахха
  • 9 кроко

    16 3 Отговор
    Процедурата за железница е започнала Януари 2016, документите са приети Явгуст 2016, работещите в АПИ са ваши хор, на ГРОБ, И НЯМА КАК ДА ЛЕПНЕТЕ ВИНАТА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. Това е просто едно капанче, което вие сте заложили за да имате повод за истерии и лъжи как без вас нищо не става. Освен това, плювнята ви даде повече от 2 месеца безвремие да си довършите далаверите и да се накрадете и подготвите подобни схеми. Що не ви направи той кабинет - щото няма да е удобно да се управдавате в вашия служебен кабинет, нали?

    А за качеството на магистралите говори достатъчно ясно новините за ремонти по тях БУКВАЛНО ВСЕКИ СЕЗОН, ВСЯКА ГОДИНА!
  • 10 Тиквата 2

    17 4 Отговор
    Да се маха това и да си вземе и винетките дето ги плащаме по 97 лви после хиляди левове за ремонти на автомобилите ни. Обаче се уредиха 3ти път и сега ще пада засмукване на пари.
  • 11 ЕКОНОМИСТ

    5 12 Отговор

    До коментар #4 от "Враг":

    СКОРО ЛИ СИ РОДЕН ! ИЛИ ПРОСТО НЕ СИ СЕ ВГЛЕЖДАЛ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ ! ТЯ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО НАПРАВИ ВИСОК И УСТОЙЧИВ РЪСТ НА БВП (3,5%)


    КАЙ ДРУГ ГО Е ПРАВИЛ ?

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Петър Анков

    6 3 Отговор
    Тази особа с това престижно образование -
    и за счетоводителка нестава, но от малка е закърмена с комунистическите идеали, като е започнала кариерата си от МАВЗОЛЕЯ и затова наглостта и няма граници. С това "престижно" образование става за всяка една номенклатурна длъжност в държавата. Дали ще се намери някой, който наистина ще я озапти - ще почивам и ще видим, а мнението за служебното правителство да си го изказва на партийното събрание. Пази боже комсомолка от партизанско потекло и с власт на какво е способна - просто няма равна на нея. Това са гробокопачите на България.
    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
  • 14 Лупи

    1 0 Отговор
    Никой никого няма да озаптява, докато всички чакат, някой да ги озапти. Те това са го разбрали отдавна!
  • 15 сцила

    0 0 Отговор
    Вярно, това им е вече надеждата на "лилетата" - някой да озапти (интересно, по какъв начин, лагерите са забранени от 60 години, или ... по-съвременно, а?) тези, които ровят в мръсотията на невижданата корупция, грабеж и беззаконие (наличието на закони, които явно облагодетелстват определени групировки и дори личности, а всячески, дори и професионално невежо и нагло, не допускат гражданинът да се защити от тях, т.е. от държавата, е беззаконие). Но, вълкът козината си сменя, нрава - не. Свикнала е щерката на комунистическия министър на Т. Живков, да ползва опита отпреди 1990 г. Дотолкова се е увлякла, че пак са се върнали на власт, та не си контролира думите. Лиле, Лиле, как можа да го изречеш - "да озапти"(а нямаше ли българска дума?), пък и нареждаш на Президента. Личи си кадровишката закалка...Каалинкааа, калинкааа, калинкааа навред...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове