8 Октомври, 2016 19:08 1 731 0

Дупнишките фараони остават в ареста

  • дупнишка популярна каса-
  • дупнишка популярна каса-
  • георги близнаков

Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване в 3-дневен срок

Окръжен съд Пловдив взе мярка за неотклонение „ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА” по отношение на Георги Бл. и Ивона Бл. от гр. Дупница.

Двамата са обвинени в извършване на престъпление по чл. 252 ал. 2 от НК. За това престъпление се предвижда наказание от пет до десет години лишаване от свобода и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева. Георги Благоев е обвинен и в извършване на данъчно престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода” от три до осем години и конфискация на част или на цялото имущество на виновния.

Съдът съобрази представените доказателства и обсъди доводите на страните и намери, че е налице обосновано предположение и за двамата обвиняеми, че са извършили престъпленията, за които им е повдигнато обвинение. Съдът счете, че е налице и реална опасност да се укрият и да извършат друго престъпление.

Определението на съда подлежи на обжалване и протест в 3 дневен срок от днес пред Апелативен съд Пловдив.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА