Last news in Fakti

13 Юли, 2018 13:41 4 192 0

Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода

  • марчо марков-
  • марчо сървайвъра-
  • божо кравата

Адвокатката му по делото срещу групата на Божо Кравата закъсня и си тръгна по-рано

Съдът е пуснал помориеца Марчо Марков на свобода. Това стана ясно в сряда на делото срещу Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата му.

Марков, който стана известен от риалити шоуто „Сървайвър“, е подсъдим като участник в бандата на Кравата.

В началото на заседанието в спецсъда адвокатката му Мариана Тодорова отсъстваше. Марков обаче обяви, че няма проблем, защото вече е с променена мярка за неотклонение. „С парична гаранция съм. Нямам против да съм без адвокат“, добави той.

Съдията го попита каква му е гаранцията, а той отговори, че е 2000 лв.

Малко по-късно адвокат Тодорова се появи, като дори бе посрещната с целувка от подопечния й в съда.

Пред „Флагман“ тя каза, че мярката на Марков е била променена преди няколко седмици. Адвокатката припомни, че по делото срещу групата на Кравата той е без мярка за неотклонение.

Заседанието в сряда се проточи до късен следобед, като в един момент Мариана Тодорова понечи да си тръгва. Съдията й обясни, че трябва да иска разрешение, за да бъде освободена. Тодорова се подсмихна и спази процедурата, като помоли да напусне заради „служебен ангажимент“.

„Ще го проверим този служебен ангажимент“, отвърна на шега съдията Стоян Тонев. В крайна сметка Марчо Сървайвъра остана да се брани сам в съда.

Иначе новоопределената му парична гаранция от 2000 лв. е свързана с друго дело – за организирана престъпна група за изнудване, действала на територията на Перник и Кюстендил. По този случай Марчо Марков бе арестуван през ноември м.г. и лежа в ареста няколко месеца. През февруари му намалиха мярката на „домашен арест“, а сега вече е на свобода с парична гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА