Last news in Fakti

5 Август, 2018 15:41 5 440 5

Митьо Очите искал да бяга с млада любовница

  • митьо очите

Тя и още една жена са сред задържаните в Истанбул

Митьо Очите искал да бяга с млада любовница - 1

Димитър Желязков - Очите е поел часове преди специализираната операция на ГДБОП към Турция заедно с най-младата от многобройните си любовници. За това узна „Флагман.бг“ от източник, който знае кои са задържаните в истанбулския хотел вчера на разсъмване.

Момичето е на 24 години и към момента е фаворитка за сърцето на ъндърграунд боса, заради което й купил луксозен апартамент в сградата, обявена за архитектурно бижу за 2016 година – стъкленият небостъргач срещу Пантеона на Морската градина в Бургас.

Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от бодигардове да навестява красавицата в общото им жилище.

Тя и още една жена са сред задържаните по пижами в хотел "Рамада". „Флагман.бг“ подчертава, че на брифинга, даден рано тази сутрин в столицата, е направена грешка в броя на задържаните в хотел „Рамада”.

Те са били общо седем с Димитър Желязков Очите, който е откаран в турски затвор, за да се реши съдбата му чрез съдебно дело за екстрадиране. Другите шестима са докарани директно в Бургас през ГКПП „Капитан Андреево”.

Това са зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, бившият депутат от ДПС Несрин Узун, с когото двамата са близки приятели и бизнес партньори от много години, шофьорът на Бенчев – Йовчо Делчев, шофьорът на Митьо Очите - Милко Бомбето, любовницата на Очите, както и още една жена, която самоличност за „Флагман.бг“ все още остава неизвестна.

Преди около час в домовете и офисите на задържаните са започнали обиски и претърсвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    15 3 Отговор
    Корнелия?
  • 2 Кибик 2

    11 1 Отговор
    Цецка?
  • 3 ванката

    7 0 Отговор
    как да ви вярва човек незнам с вашите разминавания от статия до статия а сега и сапунисвате историята то нали е в турция дай поне да го направим подобаващо
  • 4 Антон 1

    7 0 Отговор
    Да “бяга “ в смисъл ,да тренира ли ?
  • 5 БАСТУН

    4 0 Отговор
    ...ямболийката хаха