Last news in Fakti

13 Август, 2018 16:27 3 998 7

Предаде се и последният издирван около Митьо Очите

  • митьо очите-
  • пейко янков

Общинският съветник Пейко Янков сам дошъл в ГДБОП с адвокат тази сутрин

Издирваният за участие в организирана престъпна група общински съветник от Несебър Пейко Янков се е предал сам, съобщиха от специализираната прокуратура.

С неговия арест на този етап приключва издирването на предполагаеми членове на бандата, за чийто ръководител беше обявен Димитър Желязков – Очите.

Янков е един от първите, обвинени задочно за участие в престъпна група за рекет, изнудване, побой и разпространение на наркотици. Той беше обявен за общодържавно издирване, след като по време на спецакцията срещу бандата в Бургаско не беше открит.

Тази сутрин с адвокат Пейко Янков е отишъл в ГДБОП и е бил задържан за 72 часа.

От прокуратурата ще поискат постоянното му задържане под стража, а съдът ще заседава в сряда.

Роденият през 1977 г. Янков е син на показно разстреляния бизнесмен и председател на Общинския съвет в Несебър Димитър Янков. Медийни публикации свързваха бизнеса му с хотели и хазарт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От 2-ри отряд на ЦСЗ

    16 2 Отговор
    Ох, мамин златен, камътен!
  • 2 Будалата

    15 1 Отговор
    Га ядохте кифтета не ривахте, а сега с адвокат ми доадате. Вашата кожа лешперска. Кога въшката се ояде на челото излиза та и вашата работа е същата.
  • 3 Петър

    13 0 Отговор
    Тия сега се сетиха че тоя участва в организирана престъпна група ОПГ, ами той е в ОПГ от 2011 година когато е станал общински съветник, там всички са в ОПГ при това на трудов договор
  • 4 сега Вие

    5 0 Отговор
    Какво сте тръгнали да ми мажете очите!
    Новите хващат старите.
  • 5 Доби

    6 0 Отговор
    Кронос Сливен=ОПГ
  • 6 Мушмулов

    5 0 Отговор
    Бас ловя ,че не е знаел че го търсят.............хи-хи-хи
  • 7 Ivan

    0 0 Отговор
    Na tozi da mu otrejat topkite. I da gi dadat da gi iziade tozi koito go e napravil obshtinski savetnik. Zaedno sas Boiko i kompania.