4 Октомври, 2018 20:58 21 538 17

Шуреят на Митьо Очите със скандално разкритие

  • митьо очите

Наркобанда е ползвала услугите на две от най-големите куриерски фирми в България, за да пренася наркотици между София и Поморие. Това обявил Христос Янулис, който е бил свидетел по делото срещу Любомир Славов-Мазния, в Специализирания наказателен съд през септември, пише Флагман.бг.

Мазния е подсъдим, като според прокуратурата той е лидер на организирана престъпна група за дрога. Някои от подсъдимите се признаха за виновни и получиха по-леки наказания. Трима обаче продължават да се борят в съда. Това са Мазния, Веселин Кръстев и Мартин Душев. Христос Янулис е шурей на Димитър Желязков-Митьо Очите. Сестрата на Христос – Антигона, е съпруга на Очите.

Пред съда Янулис разказал за случка в дискотека „Месалина” в Поморие. В заведението той видял Любомир Славов-Мазния, за когото чувал, че има наркобизнес. Затова отишъл при него и му поискал кокаин.

„Той (Мазния) ми се скара, повиши ми тон, че си имал момче за това”, казал Христос Янулис пред съда. Момчето за „кока” бил Атанас Христов. Янулис обаче се „спекъл” заради караницата със Славов и затова не звъннал на Атанас да търси „бяло”. Абсолютно всеки в Поморие знае, въпросът е кой не го е страх да го каже, обяснил свидетелят по отношение наркобандата на Мазния. Христос Янулис разказал и къде живее Любомир Славов и как пред къщата му имало паркиран автомобил „Порше Кайен” – по-стар модел.

„Парите за Поршето са от криминалния бизнес с наркотици”, отсякъл Янулис.

„От обкръжението му съм чувал за дилърите в София и че се пращат по едната куриерска фирма - марихуана и подобни наркотици. Знам и за друга голяма фирма”, обяснил Христос Янулис.

Помориецът Марин Колев-Линчо, който живял в столицата, също бил човек на Мазния. Това казал Янулис в контекста на показания за пратки с дрога по куриерските фирми между София и морския град.

Свидетелят е обяснил за себе си пред спецсъда, че е осъждан за средна телесна повреда и за притежание на марихуана и синтетични наркотици. След изтърпяване на наказанието обаче Христос Янулис бил спрял да купува дрога.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    122 3 Отговор
    Очите, краката, ръцете, който и да си турчолята не си поплюват никак, не искам да го казвам, но ако България имаше законите на Турция хората в България щяха да са по-доволни защото българската съдебна система е ужас на ужасите ужасен..

    Коментиран от #2

  • 2 Салам Алеко

    67 12 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Браво бе, мед ми падна на сърцето, замечтах се,ако имахме такива закони, циганите щяха да са далеч, менте турците в Анадола, и България щеше да е Швейцария! Язък, в капан сме българите!

    Коментиран от #3

  • 3 Иво

    72 4 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Имам странното чувство, че само на тебе ти харесва сегашното положение на България, не че и преди сме цъфнали и завързали. Нищо не казвам за Турция, но трябва да им се признае, че за няколко часа хванаха Очите и го тикнаха в затвора и окото им не мигна. Това което майка България не можа, Турция го направи.

    Коментиран от #4

  • 4 СаламАлеко

    30 11 Отговор

    До коментар #3 от "Иво":

    Странното ти чувство те лъже! Не не съм доволен, живея в най-изостаналите райони на Родината! Камък да хвърля от края на село, пада в турско! Единствената ми радост, да се изхождам в чужбина, бе спряна от оградата!

    Коментиран от #5

  • 5 Иво

    58 6 Отговор

    До коментар #4 от "СаламАлеко":

    Боже побърка се народа.. Турците или някой друг не са ни виновни хората, че от нас нищо не става колкото и да ни боли и да го отричане, чета ви простотиите как Турция била такава, Русия друга, САЩ незнам си какво, и си мисля, че България е на светлинни години от тези три държави, защо вместо да дринкаме празни приказки да не вземе вече да оправим нашата държава. Имам много приятели турци, заедно работим, заедно ядем, заедно празнуваме техният Байрям, заедно празнуваме Гергьовден и т. н. докато се делим на турци и българи тази държава няма да и бъде...
  • 6 СаламАлеко

    29 15 Отговор
    Аз тъй отраснах, всички пазим границата, всички сме граничари! А твоите приятели ни имаха 500 години роби, и живеят и мечтаят пак тук да стане турско! 500 години ги хранихме! Воюваха яничарите ни за тях, и децата им са от яничарите!

    Коментиран от #8, #11, #15

  • 7 Ооооо Оооооооо

    14 3 Отговор
    Бе , квото си надробите това ще сърбате .
    Аре , не ми се коментира за нашта система че ...... ..... .......
    ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА КРАЙ, ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ПЛАЩА
  • 8 Иво

    49 10 Отговор

    До коментар #6 от "СаламАлеко":

    Каквото било - било. Тези турци сегашните нямат нищо общо с тогавашните турци поробители, не сегашните турци са ни пленили, не сегашните турци са ни убивали и др. Сегашните турци работят рамо до рамо с българина, сегашните турци отиват на гости, в български къщи както и обратното. На мен лично толкова добри неща съм видял от тези хора, който пък дето има една приказка българин не би го направил.. Даже и на почивкиа ходихме в Турция миналата година. Ако застанем рамо до рамо българи и турци, смятай, че ще изметем цялата паплач от парламента и България ще е друга е времето.. Делят ни на българи и турци за да сме слаби и разделени

    Коментиран от #9

  • 9 Пешо гея

    17 8 Отговор

    До коментар #8 от "Иво":

    Да бе,те помаците сами се делят от българите, щото се имат за нещо повече,а ако се погледнат отстрани гола вода,ни държава имат ни дявол.
  • 10 Boni

    9 4 Отговор
    Пешо защо си мисля че хората мислят на терсене ти пък на опаки,кой какъвто сие такъв сие. Умните хора са българи другото е.....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кумчо Вълчо

    1 2 Отговор
    Mиме ,защо ни занимаваш с простотии,кажи нещо смислено нещо интересно ,вълнуващо .
  • 13 Анонимен

    12 7 Отговор
    Иво, ама ти си бил много наивен, как така стана че турците бързо го хванаха, или митьо вместо да дух не на някъде взе че отиде в Турция,, да не излезе че там го пазят моето момче, кво стана с щерката на прокурора в компанията на тези
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Усмивката

    5 3 Отговор
    „Парите за Поршето са от криминалния бизнес с наркотици”......и в съдебната зала „смях в залата”.По тази логика ,всички палати и поршета на по 300 000 лева са от наркотици и престъпен „бизнес ”...казала праз сълзи съдийката .Закривам заседанието поради липса на доказателства
  • 17 Анонимен

    0 0 Отговор
    А бе не знам, ама защо пуснаха, божо кравата, борбата, е изцяло, на властта, за власт, а и доста хора от властта карат подарени коли, от тоя и оня, има един сополанкото, питайте го на кого купи чисто нова кола за да не го закачат и кой го отърва от затвора като го хванаха с ония от Шумен, Митко, при казвай бе човек, ти знаеш как е