21 Май, 2019 19:50 3 672 7

Митьо Очите заплашвал прокурори по делото срещу него

  • димитър желязков-
  • митьо очите

Прокурорите са под непрекъсната охрана

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, е заплашвал трима прокурори, определени по делото срещу него за участие в организирана престъпна група. Това стана ясно в Специализирания наказателен съд, който не даде ход на делото, съобщи бТВ.

Прокурорите са под непрекъсната охрана, дори и в съдебна зала.

В съда не стана ясно от колко време те са под заплаха. Не стана ясно и как Димитър Желязков ги е заплашвал - лично или не, тъй като от седем месеца той е задържан под стража. Заради това съдебният състав поиска справка от държавното обвинение има ли образувано разследване към някои от подсъдимите за отправена заплаха.

В залата влязоха всички подсъдими без един. Съдът поиска той да бъде обявен за общодържавно издирване, за да тръгне делото и се съобрази с другото искане на защитата да стане ясно кой и кога е заплашвал прокурорите.

Никой от прокуратурата не коментира въпроса, а защитата заяви, че това е "опит за внушение колко опасни са подсъдимите".

Малко по-късно от прокуратурата разпространиха информацията, че в шкафчето на Желязков в болницата на затвора са открити лекарства без рецепта, телефон и забранени храни. Същите вещи, включително и стекове безалкохолно, били намерени в шкафчето на Миню Стайков.

Съдът отложи за втори път мярката на Миню Стайков за неотклонение за след един месец. Според съобщението на прокуратурата той има при себе си в болницата и разтвор срещу кърлежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    30 0 Отговор
    А докато е бил в Турция сигурно е мълчал като влагалище. На някой политик сигурно много му трябва този сътрудник. За медиците в Либия не бяха толкова загрижени колкото за тази полумаймуна.

    Коментиран от #5

  • 2 SAAB

    12 2 Отговор
    Той и разБойко заплашва ,че от него по- харен няма .....и след него потоп ! Все тая......вече не гласувам за дружината !
  • 3 съдията

    13 0 Отговор
    Лесен проблем за решаване, има три групи престъпници, а) финни от които зависи страната ---- с тях внимателно да не изпадне страната икономичека криза. б) груби тъпанари , като този, онзи от Костинброд и оня от Враца и подобни. закон за защита на полицията и се действа смело , отстрелване на дивеча , 0,004-0,006 от хората попадът в този % това ще стресира и група в) кокошкари и група а) финни пресъпници. и да завърша: ЧОВЕКЪТ СЕ ВОДИ ОТ ЖЕЛАНИЯ , СТРАХ И РИСК. А СТРАНАТА СЕ РЪКОВОДИ С РЕСПЕКТ И СТРАХ, но боклука не разбира що е респект и му остава само страхът, държавата е призвана да опази народа си дори като извърши престъпления, тя трябва да слезе на нивото на Мито очите.
  • 4 файъра

    16 0 Отговор
    Такива идиоти до съд не трябва да стигат!
    Директно в 7 чакра и до там!

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Изверги

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "файъра":

    После с нашите данъци да се грижи държавата за бандюгите.
  • 7 Дългия

    1 0 Отговор
    Хайде у комшийте на гости !