Last news in Fakti

14 Февруари, 2013 11:34 2 276 0

Мариана Попова и Орлин Горанов черпят с нов сингъл за Деня на влюбените

  • орлин горанов-
  • песен-
  • дует

В най-романтичния ден – празника на влюбените 14 февруари,  Мариана Попова и Орлин Горанов подаряват на българската публика новата си дуетна песен „На мен ми стига любовта”. Музиката е на Александър Кипров, аранжиментът е на Калин Вельов, а текстът – на самата Мариана Попова, която е и продуцент на новия радиосингъл.

Артистите, които вече са се проявявали като хитов тандем и с други впечатляващи парчета, включително на испански - Lejos и Tu Mi Estrella, пожелават на своите фенове да се обичат и да бъдат обичани, при това – винаги, а не само в Деня на Свети Валентин.

Първо Мариана и Орлин записаха заедно песента „Чуй ме“, която изпълниха премиерно на церемонията на Годишните музикални награди на БГ Радио през 2009 г., като в албума е включена и англо-италианска версия Can You Hear Me, в която Мариана Попова пее на английски, а Орлин Горанов - на италиански.

Плод на тяхното сътрудничество е и дуетът „Докато питаш“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА