Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 11:28 3 156 5

Джей Ло и Бен мислят за брак

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • сватба-
  • брак-
  • актьор-
  • певица-
  • любов

Събраха се миналата година след 18 години раздяла

Джей Ло и Бен мислят за брак - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Любовта със сигурност се усеща във въздуха за Дженифър Лопес и Бен Афлек, след като те сензационно се събраха миналата година.

Холивудската двойка шокира феновете си, тъй като възобнови романтичната си връзка 18 години след прекратяването ѝ.

А сега изглежда, че те са готови да се впуснат в съвместен семеен живот, след като близък до тях източник разкри, че те са "отворени за възможността да се оженят".

Вътрешен източник заяви пред "ET": "Бен и Дженифър са толкова влюбени. Близките им няма да се изненадат, ако Бен ѝ предложи съвсем скоро. Разбира се, те ще се съобразяват с децата си, след като мислят да продължат напред заедно. И двамата искат нещата да са чудесни между децата им, а не само между тях двамата".

Източникът добави, че двамата "наистина си имат доверие един на друг" и смятат, че в момента имат много общи неща в живота. Децата на двойката също се харесват, което означава, че връзката им е много по-гладка, отколкото би могла да бъде.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Джей Ло казва, че романтиката им е като "приказка между тях и като че ли им е писано да бъдат заедно."

Той направи романтичен видеомонтаж на връзката им към новата ѝ песен "On My Way", а певицата заяви: "Това сериозно разтопи сърцето ми."

Клипът включваше снимки на двойката от началото на 90-те години, включително музикален клип, в който Бен играеше красивото гадже на Джен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аре нема нужда...

    7 1 Отговор
    ..ясно е как ще свърши всичко с "обидени", "наранени" и купища обвинения и менте сълзи в соц.мрежите.
  • 2 Щом съм обичат младите........

    0 0 Отговор
    Нека съ земат
  • 3 123456

    5 0 Отговор
    Ух млади младеници...кога ша показват чаршафа да пием блага ракия...тцъ-тцъ, едно време хората се женеха по веднъж, на около 20 г., сега на 53-4 имат поне по три брака, някои министерки и по 4 ...Ужас и безумие.
  • 4 Бен

    3 0 Отговор
    дали е спрел огнената вода и белото, Джен дали е спряла да влиза в моловете и да бъде като луд с картечница, тоест да харчи хилядарки на ден, но дето се казва бълха ги ухапала, че нещо брак между еврейн и латиноска малко трудно, ще си начешат крастата като от едно време и кой откъде е.
  • 5 даадаада

    1 0 Отговор
    Между приятели в кръчмата:
    - Жена ми много обича кучета и котки.
    - Щастливец! Моята обича норки и сребърни лисици...