26 Юни, 2024 10:58 5 757 13

Дъщерята на Мерил Стрийп разкри, че е лесбийка (СНИМКИ)

  • мерил стрийп-
  • дъщеря-
  • гей-
  • лесбийка-
  • актриса

Луиза Джейкъбсън Гъмър заяви, че започва нова ера в живота си

Дъщерята на Мерил Стрийп разкри, че е лесбийка (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Дъщерята на Мерил Стрийп - Луиза Джейкъбсън Гъмър обяви, че е лесбийка.

33-годишната актриса, дъщеря на 75-годишната Стрийп и нейния бивш съпруг Дон Гъмър, публикува серия от снимки с партньорката си, продуцентката Анна Блъндел, към които написа, че е благословена и щастлива, че навлиза в нова ера от живота си.

Кадрите бяха публикувани по време на празничния уикенд по случай 75-ия рожден ден на Стрийп, който бе на 22 юни, като един от последователите ѝ коментира: "Да се разкриеш на рождения ден на майка си е толкова емблематично!"

Луиза завършва училището по драма в Йейл с магистърска степен по актьорско майсторство. Нейният пробив в актьорството идва с ролята ѝ в драматичния сериал на HBO "Позлатената епоха".

През 2022 г. Луиза имаше връзка с актьора Джонатан Хигинботам, с когото се запознава в Йейл, пише dir.bg.

Междувременно Мерил Стрийп и съпругът ѝ Дон Гъмър обявиха, че са се разделили през октомври, разкривайки, че всъщност "повече от шест години" не са заедно, след като решили да "живеят разделени". Двойката се ожени през 1978 г. и има четири деца: Хенри, 43, Мейми, 40, Грейс, 37, и Луиза, 33.

Мерил Стрийп, която присъства на наградите Princesa de Asturias в петък, е била видяна за последно заедно с Гъмър на церемонията по връчването на Оскарите през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    29 2 Отговор
    такъв е пътят към известността и славата. само талант не стига !

    Коментиран от #4

  • 2 Пропагандата не спира

    38 5 Отговор
    Унгария добре направи, че забрани такава реклама...
  • 3 Крамер срещу Крамер

    13 1 Отговор
    Кламер срещу Кламер
  • 4 АнДеЖли

    19 6 Отговор

    До коментар #1 от "свидетел":

    Направят те известен и съсипят семейството ти, така че и поколение да нямаш: или ще ти извадят някой друг орган (като Андежилна) или децата ти ще са джендъри или ще осиновиш 12, които не са твои ... както и да е след теб никой няма да си спомня за рода ти, защото реално ти си направил всичко по правилата за да не оцелее той. А продуцентите са заинтересовани да останат единствени наследници на правата на творчеството, така че всеки си гледа интереса.

    Коментиран от #7

  • 5 Трол

    17 1 Отговор
    Тази ако е лесбийка, аз съм трамвай.

    Коментиран от #12

  • 6 1111

    21 4 Отговор
    Колко евроатлантическо.
  • 7 Малии,

    6 12 Отговор

    До коментар #4 от "АнДеЖли":

    кремълските конспирации и така са си объркани, ама в твоя постинг са пълна манджа.

    Коментиран от #9

  • 8 немо

    24 1 Отговор
    оф каква гордост за мама и тате... Само дето нещо не и вярвам съвсем. След като през 2022г. е имала връзка с мъж, сега изведнъж е решила да мине в политкоректна евроатлантитечска вълна и се самоопределя за джендърка. По традиция , такива в Холивуд имат запазена квота при наемане на работа и вероятно тук се крие причината за внезапното просветление на тая кифла
  • 9 ФакТите

    12 4 Отговор

    До коментар #7 от "Малии,":

    Джон Ленън, Майкъл Джексън, Елвис Пресли, Уитни Хьюстон, после дъщерята на Уитни, Принс ... все хора които далеч не са стинали и 60 години ... странно за държава на 300 години всичките им известни личности такава съдба ги чака - после Кремъл е виновен и за това.
  • 10 Мдаа...

    4 2 Отговор
    Нчи то сега нъл тъй модерно да си гайка...ъъъъ, геЙка де. Тъй било по стандарт правилно, да се развиваш...и завиваш като гайка...ъъъъ, като геЙка!
  • 11 сащисан кравар

    8 1 Отговор
    Глупости, гледат на къде духа "събудения" вятър и опъват платната в тази посока! Само, че тази малко демоде вече, трябваше да се пише направо небинарна!
    Хетеросексуалните скоро, ще почнат да ги преследват и мятат на кладата!
  • 12 ха ха

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Трол":

    Разбира се, че не е. Това е ситуационен хомосексуализъм, т.е. няма мъже.;)
  • 13 Стас

    0 1 Отговор
    Че да не е само тя?! Аз също съм лесбо и то твърдо.