Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 16:59 3 493 0

Анн-Джи написа текст на младата Ева

  • ева-
  • певица

Амбициозният проект на 20-годишната поп-певица е двуезичен

Младата изпълнителка Ева представи на 22-ри октомври видеото към новата си песен „Повярвай в мен”, съобщи ПРофайл.

Амбициозният проект на 20-годишната поп-певица е двуезичен – с текст на български, дело на Анн-Джи, и на английски – на Владислав Колев „Daze”.

Екипът, с който Ева работи по проектите, е съставен от доказали се имена на музикалната сцена у нас. Музиката е на Атанас Георгиев - N.A.S.O, мастерингът на парчето е на Алекс Нушев, а режисьор на клипа е Павлин Иванов Bashmotion.

Родената на 31-ви май 1993-а година Ева Георгиева е на сцената от много ранна възраст. Едва 3-годишна тя започва да пее във вокална формация „Смехорани”. След това прекарва 12 години в детския радиохор на Българското национално радио при академик Христо Недялков.

Тя завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София. В момента е студент в Национала музикална академия “Проф. Панчо Владигеров“ със специалност поп и джаз пеене...

На представянето на клипа в  реномирания столичен ресторант Рубаят (НДК) звездите от родната сцена  Анн-Джи, Михаела Филева, Донна, Кристина Димитрова и дуетът Ангел и Моисей уважиха талантливата Ева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА