3 Август, 2023 07:00 7 971 1

Дневен хороскоп за 03.08.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес нещата ще се случват бавно и спокойно за Скорпионите

Дневен хороскоп за 03.08.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако не знаете, как да постъпите, обърнете внимание на покоя. Ако липсва, по-добре не вземайте решения, а най-напред успокойте ума си. Действайте винаги опирайки се на вътрешната тишина. Това са най-верните и правилни решения в живота.

Телец

Комуникацията днес ще ви се отдава по-трудно от обикновено. Не бързайте да се дразните, обяснявайте ясно, а ако все още не ви разбират, просто потърсете посредник.

Близнаци

Днес съмненията и неувереността могат да вземат връх над положителните чувства. Критиките не приемайте лично, а просто се потопете в това, което правите. Не позволявайте на чуждото мнение да развали настроението ви.

Рак

Убедете се, че сте напълно в ред от главата до петите, защото днес ще сте толкова разсеяни, че нищо чудно да тръгнете нанякъде по пантофи или с домашните одежди.

Лъв

Облаците пред вас ще се разсеят и ще видите колко необосновани са били всичките ви страхове и преживявания. Можете смело да започвате каквото и да било. Непременно ще успеете.

Дева

Днес конфронтацията ще отстъпи място на сътрудничеството. А трябва само да направите първата крачка към разбирателството, вместо да се опитвате на всяка цена да се доказвате колко сте велики.

Везни

Днешният ден дава трудности с фокусирането и невнимателност, което пък води до грешки. Проверявайте внимателно сметките си и документите, които подписвате.

Скорпион

Днес нещата ще се случват бавно и спокойно и няма да е нужно вашето активно участие. Е, разбира се в пряката си работа няма как да се скатавате, но там може да се справите без особени усилия.

Стрелец

Днешните ситуации ще ви помогнат да преразгледате досегашните събития и да си направите някои изводи относно бъдещите си действия. Бъдете практични и не се поддавайте на емоционални манипулации.

Козирог

Днес не просто ще привличате вниманието на хората към себе си, а направо ще го приковавате. Днес може да откриете в себе си таланта на дресьор - да подчинявате другите със силата единствено на волята си. Внимавайте за какво ще използвате този новооткрит талант.

Водолей

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят хората, а повече на онова, което правят. Преднамерено или не, но думите могат да ви заблудят, затова пък действията са по-достоверни.

Риби

Може би днес ще имате желание да смените обстановката, да започнете нещо ново и вълнуващо. Потърпете, все пак е лято и не е време за подобни крачки. Не възприемайте прекалено емоционално успехите си, защото ще ви костват доста материални активи.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Благодаря