Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 16:45 1 218 5

Млада певица обвини Джейсън Деруло в секстормоз

  • джейсън деруло-
  • емаза гибсън-
  • обвинения-
  • сексуален тормоз-
  • кариера

Според Eмаза Гибсън, изпълнителят обещавал успех срещу сексуални услуги

Млада певица обвини Джейсън Деруло в секстормоз - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Амбициозната изпълнителка Eмаза Гибсън твърди, че мултиплатиненият певец Джейсън Деруло я е примамил в нещо, което е изглеждало като мечтана сделка за запис през 2021 г.

След това той я е притискал да купонясва, отправял е "изрични" искания за секс, агресивно я е ругаел до степен, че тя се е разплакала и най-накрая е оттървал от нея, защото тя отхвърлила неговите препложения. Тово се твърди в ново дело, заведено в четвъртък в Лос Анджелис, пише американското авторитетно издание Rolling Stone, цитирано от "Фокус".

Гибсън казва, че сега страда от посттравматично стресово разстройство. Нейната жалба посочва мениджъра на Деруло, неговия звукозаписен лейбъл "Future History и Atlantic Records", друга страна по договора на Гибсън, като съответници. Тя твърди, че те са позволили злоупотребата и не са направили нищо, когато договорът ѝ е бил прекратен без обяснение на 6 септември 2022 година.

"Потърсих помощ и не я получих. Това беше най-страшното през цялото време. Агресиите, които той насочваше към мен. Чувствах се толкова несигурна, че трябваше да привлека към всичко това родителите си", казва 25-годишната Гибсън.

Представители на Деруло и Atlantic не отговориха веднага на исканията за коментар. RCA Records, подразделение на Sony Music, описано в делото като партньор във Future History, отказа коментар.

В жалбата от 30 страници, получена от Rolling Stone , Гибсън твърди, че Деруло за първи път се е свързал с нея през август 2021 г. и е казал, че иска да я превърне в центъра на съвместно начинание с Atlantic, включващо "множество музикални албуми". Тя твърди, че по време на записваща сесия през ноември 2021 г. Деруло ѝ е казал, че ако иска да бъде успешна в "този бизнес", от нея "ще се изисква" да даде съгласие за секс и употреба на кокаин.

"Начинът и моментът на такова изявление означават, че Деруло е изисквал сексуални действия от ищеца, за да може Деруло да изпълни ролята си на неин ментор, ръководител и музикален сътрудник", се посочва в делото. "Това изрично искане за секс в замяна на успех беше подсилено от последващото поведение на Деруло", пише в него.

Според Гибсън Деруло многократно я канил на вечеря и я притискал да пие. Тя казва, че той е спрял да организира участия за нея, когато тя се е отдръпнала. Твърди се, че на среща на 18 ноември 2021 г. в Ню Йорк, за да покаже музиката си пред ръководители на Atlantic, Деруло я изненадал, като я оставил сама в стая с друга жена, която посочила, че има сексуална връзка с R&B изпълнителя.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 5 Отговор
    Значи , той още на първата среща и казал , че ще има секс и бело , и тя не спряла да се върти около него , но когато се " отдръпнала " , и станала беля с музикалната кариера , се усетила , че била " ползвана " ! Най обикновена К..... хахаха.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ахъм

    7 3 Отговор
    Имало още идеалистки.....

    Коментиран от #5

  • 4 патето Яки

    3 3 Отговор
    Ко каза Веждичката.
  • 5 Джа Джа Джаро

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ахъм":

    Това момиче на маминка и тате е имала собствена група Ceraadi от 2006, състояща се от Emaza и нейните сестри, Saiyr и Znuie Gibson. Майка им, Сандра, помогнала за формирането на групата. Мацето има към 5 млн.долара според разни източници и МНОГО се съмнявам, че не знае как стават нещата в шоубизнеса. Или си мисли да пробива чрез ей такива скандалчета, но ако загуби делото срещу мултиплатиненият певец, директно заминава в кофата.