13 Юли, 2024 12:58 2 515 0

Коцето Калки се запознал с жена си при катастрофа (ВИДЕО)

  • коцето калки-
  • костадин георгиев-
  • любов-
  • кариера-
  • певец

Няколко пъти Калки се опитвал да се откаже от стоматологията, защото музиката лежала на сърцето му повече

Костадин Георгиев, по-известен у нас като Коцето Калки, е музикант, орисан и да се грижи за красивите усмивки на пациентите си.

Той заведе Деси Банова-Плевнелиева на паметника на Апостола на свободата, а после и в стоматологичния си кабинет. В рубриката „Тук и сега” той разказа къде е преминало детството му, какво е усещането да пее под покрива на света - Еверест, как среща голямата си любов и кои са чудесата в живота му.

„Роден съм на „Волгоград” 10 в центъра на София. Тогава булевардът не носеше името „Васил Левски”. Дворът, в който съм израснал, бяха бившите конюшни на царя. Имаше огромна въртележка, която беше останала от войната. Тя ме зарази с идеята да стана космонавт. Моят баща беше бивш пилот от ВВС. Няколко пъти е возил Юри Гагарин със своя самолет в България, дори се бяха сприятелили”, спомня си Калки. По няколко часа на ден тренирал на въртележката.

Артистът споделя, че още от малък е мечтаел да се изявява в телевизията.

„Много пъти се опитвах да се откажа от стоматологията”, признава Калки. Музиката, театърът и медицината обаче започнали да вървят ръка за ръка в живота му. „Все пак музиката е най-близо до сърцето ми”, не крие стоматологът по професия.

С красивата си съпруга Костадин Георгиев се запознал по време на катастрофа. Той се впечатлил от характера и волята на мъжко момиче, които тя проявила. Любимата на Коцето Калки и до днес е запазила дисциплината и постоянството си и именно това пленило артиста. Калки и Жозефина са заедно от повече от 30 години, като не само делят дома и семейството си, но и любовта към музиката и сцената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА