Last news in Fakti

4 Юли, 2024 11:39 3 222 8

Световноизвестният диджей Diplo е обвинен в разпространение на порно

  • diplo-
  • диджей-
  • порно материали-
  • разпространение-
  • обвинения

Tова не е първият случай, в който е обвинен в записване и разпространяване на видеоклипове със сексуално съдържание

Световноизвестният диджей Diplo е обвинен в разпространение на порно - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Заведоха дело срещу световноизвестния диджей Diplo, който е обвинен в разпространение на порно материали, предаде изданието Page Six.

В съдебните документи, изнесени от медията, се посочва, че неизвестна жена съди Томас Уесли Пентц, както е истинското му име, за това, че е направил и разпространил снимки пред трето лице, без нейно съгласие.

Тя твърди, че е била въвлечена в насилствена връзка с Diplo още от 2016 г. насам. По нейни думи тогава започнали да си изпращат неприлични съобщения в приложението Snapchat. Едва през 2023 г. връзката им се разпаднала. В документите се посочва, че в периода 2016-2023 жената е дала позволението на изпълнителя да си запазва изпратените от нея снимки, но при условие да не ги разпространява никъде. Малко след като приключили отношения трето лице се е свързало с нея и заявило, че разполага с нецензурни кадри на нея и Diplo.

Жената твърди, че веднага е подала сигнал в полицията. Тя поискала и 150 000 долара обезщетение от дижея. Самият той все още не е излизал публично да коментира темата. Вместо това обаче адвокатът му заяви пред пресата, че е уведомен и искът, който е подаден срещу клиента му, ще бъде отхвърлен. "Неведнъж Томас Уесли е бил обект на атаки."

И наистина - това не е първият случай, в който Diplo е обвинен в записване и разпространяване на видеоклипове със сексуално съдържание. През 2021 г. неназована жена го обвини, че я заразил с хламидия. Година преди това бе обвинен в сексуално посегателство от жена на име Марчел Огъст, която успя да си изкара и ограничителна заповед срещу него. Певицата Азалия Банкс също публично сподели, че е имала връзка с него. Шокиращото в това е, че когато били заедно, тя била на 17, а той на 30. "Diplo предпочита доста по-млади от него момичета", каза тя тогава в изявление, пише още dir.bg.

На свой ред изпълнителят отрече това, както и обясни, че всички контакти, които е имал през годините, са били по взаимно съгласие.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдейки по фотото

    5 1 Отговор
    Била е"жена" от новите САМООПРЕДЕЛЯЩИТЕ... СЕ... "ЖЕНИ"
  • 2 митутурутки

    5 1 Отговор
    Нещо са го взели за мезе митутурутките!
    "била въвлечена в насилствена връзка с Diplo още от 2016 г. насам."
    ".. в периода 2016-2023 жената е дала позволението на изпълнителя да си запазва изпратените от нея снимки" Тази насила са я държали 7 години!?

    "обвини, че я заразил с хламидия."
    Това може и във фитнеса да го пипне!?
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор
    Всички гледаме обаче странно защо не можем да го разпространяваме. Повече порно повече деца за армията
  • 4 Хахахаха

    5 1 Отговор
    В "свободния свят" забраниха порното!!!😅😂🤣
  • 5 Механик

    3 0 Отговор
    Майкооо, тия съвсем изтрещаха!
    Ми то, нета е пълен с порно бе.
    Тая да не би да се е снимала без да знае, я? Кога се снимАла се смяла, а като се видяла, ревала?!
    п.п.
    Към автора:
    Какво е "дижей"???
  • 6 СТИГА БЕ

    4 0 Отговор
    И сега порноиндустрията ще го съди за пропуснати ползи ли
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    3 0 Отговор
    За мен е световно неизвестен. Слушам само Джаз и Рок.