Last news in Fakti

1 Юли, 2024 13:15 3 489 12

Джордж Клуни и Амал са пред развод?

  • джордж клуни-
  • амал клуни-
  • развод-
  • брак-
  • кариера

Двойката е в типичния капан на Холивуд, в който кариерата често се оказва за сметка на личния живот...

Джордж Клуни и Амал са пред развод? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Има ли облаци в доскоро безоблачния брак на холивудската звезда Джордж Клуни и половинката му Амал?

Това е въпросът, който все по-често си задават напоследък почитателите на двойката. При женитбата им през 2014 година, двамата си дават любопитен обет с обещанието да не се превърнат в поредните знаменитости в Меката на шоубизнеса, чийто съвместен живот не издържа дълго, пише vesti.bg.

"Сделката ни е никога да не бъдем разделени за повече от седмица", признава тогава актьорът. Логично, тя е успешен юрист, той не по-малко печеливш и популярен в киното, графикът им често е натоварен. Но докато в началото това правило се спазва изрично, то в последните години ситуацията рязко се променя.

"И двамата са работохолици и кариерата им все повече ги кара да водят съвсем различен и отделен начин на живот", разкрива източник пред In Touch. Факт е, че двойката съвсем скоро ще отбележи 10-годишен брак, но дали ще стигне и до цифрата 11?

Преди няколко години Клуни призна, че с Амал са провели разговор, с който са се разбрали да продължат да правят това, което обичат, но не и ако то вреди на отношенията им. Сега Джордж се снима със стария си приятел Брад Пит в лентата Wolfs в Ню Йорк, режисира още един проект и се очаква да се премести за дълго време в "Голямата ябълка", за да дебютира на театралната сцена там с пиесата "Лека нощ и късмет".

Както се казва, едното обещание сякаш вече е трудно да бъде спазено, а то води лесно до нарушаване и на другото. А Клуни и Амал сякаш са в типичния капан на Холивуд, в който кариерата често се оказва за сметка на личния живот...


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевс

    16 15 Отговор
    Логично, фондацията на Клуни призова за ареста на руски журналисти в Европа, а Амал е адвокат, специализирал в защита правата на човека. Казано с думи прости, Клуни се продаде на сорснята и ще загуби хубавата жена заради това.

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 2 сащисан кравар

    9 6 Отговор
    Тази Амал е прекалено "събудена" в новите "ценности" и това почна да пречи на Клоуни на приходите и те така. Либерастията съсипва!.... А и не модерно да си женен за противоположния пол!
  • 3 Механик

    12 3 Отговор
    Отивам да се цепна от рев, след което смятам да си прережа вените.
    Няма да мога да понеса тоя ужасТен ужасТ, дето така ужасТно ме ужаси в тоя ужасТен за мен момент на ужасТен ужасТ...
    Сбогом!
  • 4 Стършел

    10 2 Отговор
    Въх, горките и сега кво ша ги праим?! Клунчо може да го наеме халвата за ерген, а адвокатката ще я наемем за някой намагнитен.
  • 5 сащисан кравар

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Зевс":

    Жена му е "соpocите" демек Woke bitсh, нещо не си разбрал, ако не вярваш проучи😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Честно казано,

    6 4 Отговор
    през всичките години се чудех това от ляво дали е жена .....
  • 8 Зевсе, едното няма общо с другото!

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Зевс":

    Амал може да е с арабски корени, но не е задръстенячка - фактът, че е юрист по защита на човешките права, не ти ли просветва нещичко???
  • 9 ами,

    5 2 Отговор
    Колко им е безоблачен брака само те си знаят,никой друг.Осталото за пред хората по партита,интервюта и снимки за списания на 99.99% е фасада.
  • 10 Име

    6 0 Отговор
    Тези хора нямат ли за кого да се грижат, освен за кариерата си?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тя е

    2 0 Отговор
    доста грозновата, флегматична и прилича на мъж.