Last news in Fakti

3 Юли, 2024 07:00 2 896 2

Дневен хороскоп за 03.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Сравнително труден ден за Близнаците

Дневен хороскоп за 03.07.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Телец

Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени, можете да решите твърде оригинално този въпрос, стига да помислите.

Близнаци

Сравнително труден ден, особено ако трябва да си взаимодействате с авторитети (а обикновено се налага). Опитайте се да разберете реда и смисъла на нещата. Така или иначе не бихте могли винаги да сте първи, има някой и преди вас, някой, който просто се е появил преди да дойдете. Отдайте почит на йерархията.

Рак

Опитайте да концентрирате вниманието си, да намерите вътрешен покой и сигурност. Днес е вашият ден да наблюдавате света. Разбира се, че трябва и да се включвате, но запазете позицията на наблюдател. И не давайте оценки, просто констатирайте; ще откриете доста необичайни неща в себе си, в другите.

Лъв

Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.

Дева

Сутринта ще се чувствате весели и безгрижни, ще правите нещата с лекота. Следобед обаче ще се наложи да сте по-стегнати и организирани, ако искате да има някакъв резултат от усилията ви.

Везни

Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни учреждения и да не се опитвайте да се доказвате, само ще си развалите настроението.

Скорпион

Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците (колкото и да е странно дори и вие ги имате). Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.

Стрелец

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша.Ако не можете вие да сте боксьорът,поне опитайте да сте спаринг партньор.Все е по-добре от боксова круша.

Козирог

Изпитайте себе си днес, рискувайте. Имайте предвид, че днес агресивността ви ще е в най-висшата си точка, така че леко с хората около вас, а и с мебелите. Не забравяйте - не сте единствените способни хора на света, съобразявайте се и уважавайте другите.

Водолей

Днес ще трябва да примирите личния с обществения интерес. Желанието да се представите блестящо пред любовта на живота ви може да се превърне в комична ситуация. И най-добре и вие да го погледнете откъм смешната страна.

Риби

Днес няма търпите ни най-малка намеса в личните си дела, готови сте едва ли не със зъби и нокти да отстоявате позициите си. С други думи, днес сте революционно настроени и може да свършите доста необмислени неща.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 1 Отговор
    Позитивен Ден на всички

    Коментиран от #2

  • 2 За района

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    На Търново се очаква торнадо..............