Last news in Fakti

5 Юли, 2024 12:22 1 333 5

Лавина застигна майка и дъщеря над Сочи, младата жена загина ВИДЕО

  • лавина-
  • сочи-
  • жертва

29-годишната жертва работела в кафе, вече е погребана в родния си град Азов

Лавина затрупа майка и 29-годишната ѝ дъщеря, докато се разхождаха по екопътеката "Алпийски ливади" край Сочи. 360.ru публикува кадри от мястото на инцидента.

Според канала Shot Telegram момичето е починало в болницата. Ударът от ледения блок я изхвърлил на близо 10 метра. Установено е, че майката е с леки одрасквания.

Журналистите уточниха, че загиналата е на 29 години и е работил в кафене в Красная поляна. Дъщерята е погребана в родния си Азов, а майката все още е в тежък шок след трагедията.

По-рано група от 11 души се оказаха затрупани от лавина в Камчатка. Хората попаднаха под снега по време на ски излет в района на Красноармейския проход.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох докато си намеря очилата🤓прочетох

    0 2 Отговор
    КВ. КРАСНА ПОЛЯНА ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕПО...
  • 2 Милене,

    4 2 Отговор
    тп си като гз. Ти, четеш ли драсканиците си, бе.
  • 3 това е от така наречената сухо-каменеста

    2 2 Отговор
    ледена Лавина . У нас такава няма . Там в Урал са различни условията . няма сняг , пистата зелена и се изсипа . Интересно . Не видях табели . Нещастие . Нямат и ПСС . Нищо немогат да направят . Интерсно е и държането им . Явно старата мисли че няма да стане нещо лошо . Стои и гледа . Отдалече за 2-3 минутки . Бяга , само в последните 5-10 секунди . Объркала се е .
  • 4 глоги

    3 0 Отговор
    загиналата е била на 29 години и е работилА в кафене
  • 5 класика

    3 0 Отговор
    класически случай да те затрупа лавина . Върви се в страни от лавината . Така се избягва основната лавина .